Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így van. Az, hogy valaki leír valamit, abból még nem lehet egyértelmű következtetést levonni. Nálam nem sz@r a mozgás, pedig nézek elég hdr-t, plusz ott a Netflix is. Ráadásul érzékeny is vagyok a mozgásra. Plusz volt itt már gidás videós összehasonlítás, abból meg egyáltalán nem jöttem ki vesztesen.
Viszont ha valaki leírja, hogy két héten belül tönkrement a tv-je (nekem is ugye anno), azzal nehéz vitatkozni. Ott nem lehet mellébeszélni, meg elkenni.
Nekem úgy tűnik, hogy bár az oled paneleket az LG-nek köszönhetjük (Pana is fejleszt rajtuk, pl a jobb hűtés, nagyobb élettartam, nagyobb csúcsfényerő), de egyéb alkatrészekből harmad, negyedvonalbeli gyártói minőséget tesz a prémiumkategóriás tv-ibe. Aztán vagy bírja vagy nem. A másik lehetőség a csapnivaló minőségellenőrzés. Egyik sem túl hízelgő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor