- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clever0
senior tag
válasz
Partizan182 #4906 üzenetére
Úgy tudom, hogy moziban 1 képkockát 3x mutatnak, vagyis a szem (és az agy) 72 kockát lát, nem 24-et és én még azt is zavaróan villódzónak látom. Emlékszem, hogy a monitorok hőskorában mekkora különbség volt a 75 és 100 Hz-es megjelenítők között. Még azt is néztük, hogy a VGA kártya és a monitor ne interpolált képet tudjon csak. Én is azt gondolom, hogy a 21-ik században szégyen, hogy a digitalizációval csak a felbontás nőtt, a képkockák száma nem a mozi és a tv szabványokban. Arról is meg lehetett volna állapodni, hogy ne maradjon meg az 50 és 60 kocka különbség, aminek a konvertálása jól látható döccenésekben nyilvánul meg. Ugyanígy a mozi szabványt is összehozhatták volna a tv-vel, hogy ne kelljen trükközni a film sugárzásakor.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest