Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Batyops
üzenetére
"Olyan lehetséges hogy Hdr tartalom esetén Pc módban nem jeleniti meg a teljes 4:4:4 szint?
Mintha ezt olvastam volna talán a rtings oldalán a teszt után ezt kérdezte valaki. Igaz az C7 de kb ugyan az a ketto tv.Mert akkor ez megmagyarázná hogy miért olyan fakobbak a szinek. Mert ha nem Pc modban van akkor durván jobbak a szinek."Lehetséges... sajnos nagyonis.
Azt most így hirtelen nem tudom, hogy a B7 esetében maga a HDMI bemenetek milyen paraméterekkel bírnak, de érzésem szerint 2-esnek kell lenniök.
Szerk.: megnéztem, LG 55B7V mind a 4 port = HDMI 2.0b, tehát ezek képesek ezt az adatmennyiséget fogadni.Valahol máshol keresd a hibát.
Annyiban tudok segíteni, hogy amennyiben 4K-s felbontást etetsz a tévével, akkor kell a HDMI 2.0-ás kábel és a PC-n (VGA?) is HDMI 2.0-ás kimenet kell legyen. Amennyiben ezek közül valamelyik csak 1.4-es, akkor bukod a HDR-színeket, fakó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor