Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
Partizan182
üzenetére
Én lehet a kivétel vagyok, mert nekem általános tartalomnál kifejezetten tetszik az ABL!
Egy sötét alagútban áthaladó autó fényszoróját, jól megtolja... Viszont egy fehér falat, teljes képen kifejezetten hülyeség lenne akkora fényerővel nézni. És azt mondom ez még életszerű is, hisz az életben szintén vakíthat a sötét szobában egy zseblámpa, de a világos kültéri fal nem szokott. Alkalmazkodik a szem ugye...
Ez a funkció például benne volt a 2013-mas csúcs sony W905 lcd-mben! Tehát nem csak én gondolom, hogy ez ergonomikus és életszerű is lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arena Breakout: Infinite
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amatőr csillagászat
- Gamepad
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor