Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Joco_77
üzenetére
Hát nem tudom, nálam plazma és OLED is van.
Bár nekem a plazma sem "'vibrál", pedig csak egy 100 hz-es ősöreg PANA van a gyerekszobában.
Viszont az OLED még a szomszéd 5 éves plazmáját is keresztben lenyeli ha a színekről van szó.
Ott valamit nagyon el****tatok a boltban...De jó lenne már az elején tisztázni, hogy ki tetszik jobban. A moziban látható szürke "fekete", vagy az OLED feketéje. Mert ha a mozié akkor nincs kiről beszélni, felesleges erről vitatkozni.

Ami az OLED-nél furcsa lehet sokaknak az, hogy a sötétebb színtartomány élénksége megmarad. Ez műnek hat, pedig valójában ez a jó.
Mozgásmegjelenítésben nem tudok segíteni, nálam itthon nincs pacásodás, bár kikapcsolok minden mozgást segítő "funkciót", és külső lejátszóval etetem a tévét. Rühellem a SOE-t, inkább bármi mint az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor