Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partizan182
senior tag
válasz
Solesz84
üzenetére
Kicsit utána olvastam, hát elég bétásnak tűnik még ez a PC-s HDR.
Ami biztos hogy a chromát le kell venned 4:2:2-re a 4K 10bithez, ill. hogy a Windows csak a Creators edition-ben tud HDR-t (azt is elég szarul még ha jól veszem ki).
Videó oldalon MADVR tud HDR képet kinyomni, meg pár játék (BF1, Shadow Warrior), nagyon más nem fog neked 10 bites gradientet produkálni.
(egyébként a színménységet fel lehet tolni az égig alacsonyabb felbontásban - én ezeréves laptopom is tud akár 12 bites jelet is küldeni - csak a tévé nem fogja megjeleníteni mert a 8 bitnél magasabb színmélységet csak HDR konténerben (HDR10, DV + nemsokára HLG) tudja értelmezni.
Szarnak a pofon tudom, esetleg vegyél egy PS4Prót átmenetileg amíg ez a Pécé HDR kiforrja magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor