Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EAndrew
aktív tag
válasz
sakal83
üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek ("demmer123" neked is).
Az megnyugtat, hogy amiket hallottam és olvastam azért annyira nem para témák, mert gondolom a "nem,nem, nem" válasz arra vonatkozott, hogy mind 3 pontra = nem!
Az csak jó lenne, ha egész nap nézhetném a tv-t de örülök ha este oda eshetek elé. Igaz utána 3 órát megy és előfordul hogy ugyanazon a csatornán. Max a 7vége az amikor nagyobb az igénybevétele, ezért kérdeztem a beégést, mert ez miatt nagyon aggódom.
Néztem a C8at is, de ahogy Demmer123 mondta -> kb 50-60 ezer a különbség a B8 C8 között, jó esetben. Igazából elsőre qled-et néztem (qe55q7fn) ahhoz már majdnem 100 ezer lenne a különbség (C8-hoz), na az már jelentős. A qled is szép képet ad, de azért a oled szebb, valamint a DTS hiánya zavarna, mert nem szeretnék még egy külső média playert is egy 300e feletti tv mellé. Valamint ha mégis az lenne mondjuk egy akár noname média lejátszóval, akkor már lassan ott vagyok egy B8 oled áránál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor