Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosKJ
tag
Akinél durva szemmel látható banding van
ha lefotózta és kapásból az LG ügyfélszolgálatnak küldi elvileg nem lehet baj [én így csináltam és kaptam rá a választ hogy hibás küldik a szerelőt] mert írásban is elismerték a hibát. A szerelő azért fosik hogy neki az LG kifizesse ezt a bulit. Hozzáteszem nálam nem vágta hogy mi az a banding vagy sávosodás pedig elég jól körülirtam . Kijött megnézte azt mondta hogy hát ilyet ő még nem látott, szervíz távírányítóval megnézte de éreztem rajta hogy azt gondolja hogy ezért csere vagy most nekem ezen mi a nem jó és tényleg volt film hogy bántó volt, majd lefotózta, azt mondja elküldi a szervíznek hogy cserélheti e, és ha azt mondják igen, rendeli a panelt Hollandiából és cseréli, így is lett de hozzátette, hogy főszervízmájszter azt mondta LG nél hogy, sajnos teljesen homogén sosem lesz de mindenképp jobb mint a mostani és így is lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor