Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
janos666
üzenetére
"A beégés pedig többnyire az eredeti vázlatból van átvéve (ami óvatoskodóbb megközelítés, mint a személyes "lazaságom", csak pár szót szúrtam bele hogy árnyalja a félelemkeltést).
Vagy mire gondolsz pontosabban?"Arra, hogy melyek a beégésveszélyes felhasználási módok, akár statikus képek és logók formájában, hud-ok stb. Speciálisan magas fényerőn hajtott tévé esetében, de akár alacsonyabb fényerő esetén is amennyiben piros vagy sárga (zöld?) statikus tartalom az életveszélyes.
Sőt sokan azt hiszik, hogy kinagyítanak egy tévécsatorna logót az már elég, de amennyiben egy piros hírsáv virit alul, azt még ki sem nagyon lehet nagyítani.
És a kár nagyjából ugyanaz.Nekem alapvetően tetszik a stílusod, de bevallom hozzá kellett szokjak, szóval összességében sokat kellett hozzáolvasni.
- de nem bánom cseppet sem. Viszont amennyiben az (is) cél, hogy egy leendő oled-vásárlót meggyőzz, avagy segíts neki a választásban akkor tisztában kell lennie a saját tartalomfogyasztási szokásaival. Ehhez viszont szerintem elengedhetetlen az, hogy meg legyen nevezve mi az ami gondot okozhat.Szóval kib*** jó ez a termék, de messze nem tökéletes.
Ezt kellene valahogy körülírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És a kár nagyjából ugyanaz.
- de nem bánom cseppet sem. Viszont amennyiben az (is) cél, hogy egy leendő oled-vásárlót meggyőzz, avagy segíts neki a választásban akkor tisztában kell lennie a saját tartalomfogyasztási szokásaival. Ehhez viszont szerintem elengedhetetlen az, hogy meg legyen nevezve mi az ami gondot okozhat.
Vhiktor