Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
liptak.t
tag
Sziasztok!
Tegnap még sikerült nekem is hozzájutnom MM-ben egy gyári csomagolású b7v-hez. Falon van így elég légies.....
. Tényleg gyönyörű, mind a tv mind pedig a képe, nekem külön tetszik a fém sáv a széleken.
Kérdésem a következő. Optikai kábellel van összekötve egy Logitech Z906-tal, és valamiért a DTS-t nem tudom kicsikarni belőle, persze nem sok időm volt még szöszölni vele. NAS-on keresztül néznék DTS hangsávot is tartalmazó filmet, de a hangfal vezérlőpanelján látom, hogy nem kap DTS jelet. A korábbi TV-vel ez szinte azonnal működött (Samsung F6650), miután átállítottam a hangbeállításokat PCM-ről DTS-re, itt viszont nem találtam ilyen opciót.Valami ötlet?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Tényleg gyönyörű, mind a tv mind pedig a képe, nekem külön tetszik a fém sáv a széleken.
Vhiktor