- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
enonlui
tag
válasz
Celtis
üzenetére
Köszi a választ.
Igen gondolkodtam abban is, de van már hangfalaim meg erősítő csak meguntam a 2 távirányító formát. És első nekifutásnak univerzális távirányítóba gondolkodtam mivel az erősítőm régi és nem tudtam jobb ötletet. De sajna az univerzális távirányítót nem lehetett beprogramozni a tv-re. Mármint nem tudtam a menü gomb funkciót kezelni, igy tehát ez a verzió off lett. Ezután gondoltam hogy ha már van hangfalaim meg egy régi erősítő akkor megprobalkozom hogy egy erősítő csere talán megoldaná a helyzetet. Csak nem akartam nekifutni úgy hogy nem tájékozódom. Nem akarok feleslegesen pénzt kidobni.
Tehát akkor működik csak akkor olyan erősítőt kell vennem aminek van HDMI ARC funkció is. Köszi még1x.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Le Mans Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Windows Insider Program
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor