Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10993) xedamen válasza #72042496 (#10992) üzenetére


xedamen
senior tag

Nem mentünk bele részletekbe, de nem egy mezei Marinéni, aki nem tudja mi a különbség a katódsugárcsöves és az OLED között. LG alkalmazott, azt is elmondta, hogy az első szériával a B7-ből voltak gondok, rengeteg panelt csereéltek, sőt az áruházakból is visszahívtak jónéhányat.

Igen, lefutatta a pixel helyreállítást, de nem segített.

Lehet kifogott egy rosszat, ez is benne lehet a pakliban, de ne jöjjünk már olyanokkal, hogy "tükröződés", mert ez már a nevetséges kategóriába esik.

Úgy érzem magam jelenleg, mint valami telefonos topicban, mikor XY Samsung eszköznek van valami baja, a user leírja, erre megkövezik, hogy biztos iOS-es és csak trollkodik.

Feldobtam egy témát, kértem, hogy dobjon olyan user pár képet fehér háttérrel magasabb fényerőn, aki nem 2 napja használ OLED-et, hanem legalább egy éve, erre jött a sározás, hogy nem is igaz a sztori. Dobtam fel képet, akkor meg már tükröződés :(((

Nem tudom milyen beállításokkal használta, de nehezen tudom elképzelni, hogy direkt lebeszélne a vásárlásról, úgy, hogy ott dolgozik és inkább rábeszél egy SUHD SJ850-re, hogy azzal nincsenek ilyen bajok. Nyilván nem veszek olyan TV-t, aminek a feketéje 3.3-ra lett értékelve, és eszem ágában sincs visszamondani a B7-et. Egy kis segítséget kértem, hogy barátomnak meg tudjam mutatni, vannak OLED felhasználók, akik évek óta LG OLED-et használnak és nincs beégés, de kép helyett csak trollkodás jött.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.