- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
válasz
üzenetére
Nem mentünk bele részletekbe, de nem egy mezei Marinéni, aki nem tudja mi a különbség a katódsugárcsöves és az OLED között. LG alkalmazott, azt is elmondta, hogy az első szériával a B7-ből voltak gondok, rengeteg panelt csereéltek, sőt az áruházakból is visszahívtak jónéhányat.
Igen, lefutatta a pixel helyreállítást, de nem segített.
Lehet kifogott egy rosszat, ez is benne lehet a pakliban, de ne jöjjünk már olyanokkal, hogy "tükröződés", mert ez már a nevetséges kategóriába esik.
Úgy érzem magam jelenleg, mint valami telefonos topicban, mikor XY Samsung eszköznek van valami baja, a user leírja, erre megkövezik, hogy biztos iOS-es és csak trollkodik.
Feldobtam egy témát, kértem, hogy dobjon olyan user pár képet fehér háttérrel magasabb fényerőn, aki nem 2 napja használ OLED-et, hanem legalább egy éve, erre jött a sározás, hogy nem is igaz a sztori. Dobtam fel képet, akkor meg már tükröződés

Nem tudom milyen beállításokkal használta, de nehezen tudom elképzelni, hogy direkt lebeszélne a vásárlásról, úgy, hogy ott dolgozik és inkább rábeszél egy SUHD SJ850-re, hogy azzal nincsenek ilyen bajok. Nyilván nem veszek olyan TV-t, aminek a feketéje 3.3-ra lett értékelve, és eszem ágában sincs visszamondani a B7-et. Egy kis segítséget kértem, hogy barátomnak meg tudjam mutatni, vannak OLED felhasználók, akik évek óta LG OLED-et használnak és nincs beégés, de kép helyett csak trollkodás jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Miért tűntek el a buta tévék?
- MIUI / HyperOS topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor