Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
meri
aktív tag
Egy rövid update 42-es C2 vs. C3 ügyben: elhoztam a C2-t, kiválóan működött; igaz, 300 óra volt benne (hehe), nem nulla. Szerviztávom még nincs, köszi Vhiktornak az infót a "kék gombos" megoldásért... szerencsére az árat is ennek megfelelően alakítottuk; a képe is tök jó volt (homogén, DSE / dead pixel-mentes stb.). Maradhatott volna, de...
...közben a C3 megérkezett a szervizből. Kiderült, hogy az OLED panelt újra cserélték. Így úgy döntöttem, hogy maradjon a C3, a C2-et pedig eladtam, gyakorlatilag a mellettünk lévő utcába. 22 hó gari, vadiúj panel (fólia), szóval egy ideig ez talán rendben lesz. Kapott még egy forgatható talpat, mert néha szükség lesz rá. Egyébként nem igazán látok különbséget a két TV között, pláne a C2 WebOS'23 update-je után, talán egy kicsit valóban világosabb. Fiamnak a DCS World nagyon bejön rajta, és így már ágyból is érdemes TV-zni (előtte egy Odyssey G6 32-t nézett). Köszi a tanácsokat, infókat mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor