- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmester
csendes tag
Nemrég szó volt itt egy jó áras Samsung OLED monitorról. Szerintem van most egy még jobb ajánlat: Dell Alienware AW2725D
Én szombaton még 173k-ért rendeltem innen, de még most ~178k-ért is nagyon jó vételnek tűnik. Elvileg jövő héten érkezik, majd beszámolok róla.Monitors Unboxed review és best-buy ajánló:
https://www.youtube.com/watch?v=frSJc_uL0rs
https://youtu.be/zsc2TXci3tc?t=947Nálam az utóbbi összehasonlítás pont betalált, mert nem rég küldtem vissza egy GIGABYTE MO27Q28G-t valószínűleg hibás panel miatt, de ilyen áron inkább bevállaltam a Dell QD-OLED-et. Remélem ezúttal nagyobb szerencsém lesz.
-
szmester
csendes tag
válasz
ftamas0201
üzenetére
Én is emiatt próbáltam rá a bontottra, mert bár új is rendelhető volt múlt héten is, de nem írta az oldal, hogy mikor kerül raktárra. Én meg nem akartam "ki-tudja-meddig" várni, mint anno a PS5-nél. Most már legalább ki van írva, hogy várhatóan dec. 18. Igaz már majd' 10k-val drágább múlt héthez képest. :/
-
szmester
csendes tag
Én is visszaküldöm, csak azt nem tudom, hogy érdemes e másik példányra vadásznom, mert egyébként minden más rendben lenne vele. A reddit tele van panasszal vele kapcsolatban egyébként. Lehet nem túl kiforrott még ez a panel.
Egyébként nekem kb 90%-ban jó tapasztalatom volt eddig az alzás bontott termékekkel. Tudom, a monitor kényes dolog, de csak bontottként volt elérhető, úgyhogy gondoltam szerencsét próbálok. Úgy tűnik nem jött be.
-
szmester
csendes tag
Szia! Én is hozzájutottam egy GIGABYTE MO27Q28G-hez (bontott alzás) és az én példányom képe nagyon furcsa számomra. Van már egy LG C3 TV-m lassan 2 éve, aminek kristály tiszta a képe (HTPC-hez kötve HDMI-n keresztül), de ennél a monitornál szabad szemmel, normál távolságból is jól látható vízszintes csíkozás látható. Nem a vertikális banding-re gondolok (bár az is van). Csatoltam képeket is. Úgy néz ki, mint egy textúrázott papír vagy textil.
Nálad (vagy másnál) mi a helyzet? Csak én fogtam ki egy hibás példányt és próbálkozzak egy cserével vagy ez a 4th gen WOLED ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- E-roller topik
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG 24MR400-B IPS Monitor! 1920X1080 / 5MS / 100hz / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258