Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Skynet258
üzenetére
Tudod mit, én is a Giga felé hajlok most, mert monitorban pont jók. A FO32U2P-t néztem ki tegnap, ami legfőképpen döntő volt, hogy azon már DP 2.1 van.
Szerintem sem rossz, már ha nem billeg, nem konyul le. Még megnézem, vett-e itt valaki Asus WOLED-et, ennek a testvérét, hogy ott is van-e ez a lekonyulás.
Akkor engedtem el az Asus-t, pedig nagyon jók a VGA-ik, amikor a 30** sorozat BIOS-ába beleraktak egy olyat, a csendes módba, hogy nem csak hőmérséklet esetén, hanem kb. 100W terhelés esetén is elindulnak a ventijei. Na most volt böngészés alatt egy másodperces 110 Wattos peak, és elindultak a ventik. De csak egy percre, aztán leálltak. Iszonyat idegesítő volt. Van is erről adatlapja az Asusnak, beraktam valamelyik VGA topikba, majd megkeresem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dynabook Portege X30W-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest