Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
newill
újonc
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Ma kaptam meg egy Samsung G5 oled (G50SF) monitort, aminek a képével nagyon megvagyok elégedve.
Egy PC Displayporton és egy konzol HDMI-n van rákötve.
Viszont egy olyan gondom adódott hogy, hiába kapcsolom be az automata forrásválasztást egyszerűen nem hajlandó váltani.
Ha kikapcsolom a PCt és utána bekapcsolom a konzolt nem adja be a képet és ugyanez fordítva is fennáll, csak a bekapcsoló gomb nyomására hajlandó az adott forrást megjeleníteni.
Csináltam már gyári visszaállítást, de nem történt változás.
Neten talált infó alapján, próbáltam azt is hogy kihúzom fél percre a monitort a tápból, majd a bekapcsoló gomb nyomva tartása mellett visszadugom, de ez se segített.
Nagyon bejön a monitor, de teljesen tanácstalan vagyok hogy mit lehetne még csinálni
Esetleg lehet hogy kifogtam egy problémás darabot?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258