Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
pruzsi
őstag
válasz Donki Hóte #3297 üzenetére
Sajnos a videókamera fórum nem túl aktív... tudtok esetleg ajánlani valamit vagy mi felé keresgéljek,
40-70 ezer ft között? mondjuk fejkamera lenne a legjobb akkor is mert Panasonic HC-VX980 ezt állványra tudom tenni de akkor csak a kijelzőn nézhetném amit csinálok,(műszaki szerelés) -
norberto9
aktív tag
Valaki használ ilyen kártyát???
https://www.elektroside.hu/spd/135788/SanDisk-microSDXC-A2-170MB-64GB-Extreme-Pro-SDSQXC[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Mate 10 Pro kamerájánál keresnék jobb "olcsó" sportkamerát,létezik?
Részletesség előny,kevesebb fénynél is és közelebbi objektumoknál.Xiaomi MI MiJia 4K ez ér valami?
Xiaomi YI Technology Yi 4K Action Camera (mivel jobb +30 k ért)
-------------
Bár először rendes kézi kamerát szerettem volna de 170 alatt nincs jó minőségű,videók alapján ezek a kis "szutykok" jobb képminőséget eredményeznek. -
norberto9
aktív tag
Még mindíg rossz a videó minősége,nem lehet hogy a memóriakártya rossz?
-
Peti78
őstag
Nincs szükségem extrára, a ényeg, hogy mono -és tripodnak is egyaránt használható legyen és állítható mérető. Leginkább monoként használnám búvárkodáshoz, stb. Tripodként akkor fogom használni, amikor vlogot készítek. Azért sem kell extra, mert csak az amerikai nyaralásunk alatt fogom használni, egy firefly 8se-t pedig bárni elbír Három hétre pedig majdnem minden jó
Valami ilyenre gondolok.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Peti78
őstag
Esetleg valaki tud jóárasított Tripod Monopod-ot linkelni?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
bghistvan
senior tag
Üdv,sziasztok!
Vízálló fényképezőgépet keresek, és nem tudom létezik-e olyan akció kamera aminek van fotó funkciója, illetve tartozék,vagy külön megvásárolható vízálló tokja?
3 évvel ezelőtt egy Nikon Coolpix S33-asom volt,azt a szintet azért örülnék ha hozná.......
Nem tudom egyébként az akció kamerákon(már ha van ilyen egyáltalán), hogy kell elképzelni a fotó funkciót???? Külön eszközről vezérelhető,vagy van dedikált gomb, illetve az elkészült képeket vissza lehet rajta ellenőrizni,van-e rajta kijelző pl?Köszi előre is 😉
-
Peti78
őstag
Köszi! AZt vettem észre, hogyaz auto mode-os felvétel, és a sima felvétel azonos beállítások mellett jelentős különbségeket mutat. A napfény pl az autósnál sokkal intenzívebbjobban átütnek a napsugarak, inkább zavaró. Sőt, a felvételek mérete is jelentősen különbözik.
-
norberto9
aktív tag
Sziasztok.Sjcam Sj8 Pro-t frissített már valaki 1.3.0-ra?És ha igen van valami újdonság vagy változás?
-
Peti78
őstag
firefly8SE-hez tud linkelni valaki utolsó stabil firmware-t?
-
vlevi
nagyúr
válasz Boby629 #3281 üzenetére
Nincs mit.
Úgylátom, foglalkoznak a Hitfilm express-el, nem csak odadobtak egy lebutított verziót, és kész.
pl. hogyan csináljuk főcím feliratot, amolyan ütőset?
[link]Betojsz.
Mozgáskövetés (pl. feliratokhoz).
[link]Asszem abbahagyom, ez már bőven túlmegy az occó kici kínai kamerák témakörén.
[ Szerkesztve ]
-
Boby629
csendes tag
Tudtok mondani nekem olyan képvágó/szerkesztő programot PC-re, amivel majd utólag össze tudom a képeimet, time lapse videóimat vágni, és pl. alátenni egy zenét, ilyen kis egyszerűségek. Tényleg valami egyszerűen és könnyen kezelhető program érdekel, mert nincs benne még tapasztalatom így első akció kamerám megvételével kezdenék majd bele a könnyebb dolgokba.
A Sony Vegas Pro-t ajánlották nekem mint egy opció, ti miket ajánlanátok? -
Márton
nagyúr
válasz norberto9 #3269 üzenetére
Az a max, tehát sötétben addig emelheti a szoftvere.
Ha normálisan van megírva, akkor napsütésben 100-at használ
(ami persze szenzortól/kódolástól függően még mindig lehet zajos is akár!)Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
norberto9
aktív tag
Sjcam Sj8 Pro tulajdonosoktól kérdezném hogy napsütésnél az ISO értéket mekkorára érdemes állítani?
-
-
rudi12
újonc
sziasztok !
nemrég vettem egy sj6 legend kamerát és frissítettem de azóta a használhatatlan, a kijelző nem érzékel tudnátok segíteni ebben ?
válaszotokat előre is köszönöm !
-
-
Peti78
őstag
Megfogták a ff 8 se-t. MOndjuk, elég aacsony hatékonysággal dolgoznak a fiúk, eddig egy terméket kapcsoltak be a sokból.
-
bartal996
tag
válasz Boby629 #3245 üzenetére
Gyári hibás vagy mi?
Most tesztelni akartam, hogy mennyi időt tud felvenni 1080pben. Leraktam egy helybe és elindítottam. 40 perc mulva mondom ránézek. Ki van kapcsolva.... bekapcsolom, és ugye meg lehet nézni hogy mit vette fel, és a legutolso video(mert 5 percenként szakit) szurke alapon "err" felirat van... ugye ott fagyott le.. tököm kivan vele... Mit lehet csinálni vele?? -
bartal996
tag
Sziasztok!
Tegnap jött meg az SJCAM sj8 pro kamerám. Rendeltem bele egy Samsung 64 gb os memoriakártyát is(Samsung UHS - 3 64GB Micro SDXC)beleraktam, és kb 10 perc után lefagyott.. lefirissitettem legujabb firmware-re, leformáztam a kamerában a kártyát. Az elejétől fogva melegszik, de nicns viszonyítási alapom, nemtudom mennyire kellene melegnek lennie. Most kb 10 perce vesz, de már nagyon érezhető...
Mitől lehet? -
lajozs
aktív tag
válasz t72killer #3242 üzenetére
Ez az 5-10 perc gyanús: nem korlátlan idejű felvétel van beállítva? A kameráim ugyanis a kb. 4GB elérésénél új fájlt nyitnak automatikusan; olyan, mintha loop lenne beállítva, csak nem időkorláttal. Erre pipa vagyok, mert az exFAT megengedné a folyamatos vételt, mégis magától "loop-ol".
Nálad vajon nem emiatt fagy, hogy nem képes a felvételt újraindítani?a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
t72killer
titán
Kikockázva a gopro4 se nagy szám, nem hiszem, hogy bármivel jobb lenne, újabb goprókkal nincs tapasztalatom. A fotó mindenesetre nagy csalódás volt, hogy még a régebbi mobiloknál is bénább. Tudom mit lehet egy ekkora szenzortól elvárni, de ez messze van tőle.
#3238: egy biztos, hogy legközelebb vásár előtt jobban átrágom az angol fórumokat is. Ez a baj a kínai piaccal, európában egy ilyen fagyogató sz.rt nem lehetne árulni.
#3240: kb 5-10 percig képes összeomlás nélkül működni általában, tehát ha ennyi után újraindítod a kamerát, valszleg megúszol egy fagyást. Mintha valami RAM-betelés lenne...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
lehella
senior tag
Sziasztok,
ehhez a fajta forgatható SJCAM kamera tartóhoz milyen csatlakozót kellene választanom? Korábban rendeltem egy ilyen gyorscsatit, de ez nem passzol bele. Köszönöm.www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
Boby629
csendes tag
válasz t72killer #3236 üzenetére
Hát ez tényleg siralmas amit eddig tapasztaltál a T5 Edge-vel... Én ennyire sok befagyást mondjuk lehet nem tapasztaltam, de nem is teszteltem olyan mélyrehatóan, mint te. Ha nekem már víz alatt príma videókat lesz képes lőni, akkor nagyon nem fogok rá haragudni.
Ha frissítésre adod a fejed, akkor fontos, hogy a Thieye hivatalos oldaláról húzd le a release-t, és kíváncsian várom, hogy azzal javul-e valamit a felhasználói élmény, majd jelezd be ide nekünk, sok sikert! -
lajozs
aktív tag
válasz t72killer #3236 üzenetére
Valamit eltolhatott az Edge-nél a cég. Az 5E jobb volt (más chippel), iCatch vonalon meg az Akaso jobb FW-eket tesz rá (bár én megpfujjoltam...). Utóbbi nem próbál 88 soros Setup-ot rágyúrni (kevesellem is), de legalább műxik, amit ad. Ott nem volt soha fagyhalál; az Apeman Trawo-mnál sem találkoztam vele; utoljára egy ízben az SJCAM 5000+ (Qumox fajta) ijesztett meg.
Harag ne essék, de én az Edge-re már csak a rózsaszín nüanszáért sem szavaztam volna soha. 5E, mondjuk.a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
-
t72killer
titán
Újabb firmware-ekkel lett bármilyen javulás/ritkább fagyás?
No mind1, kicsit drága tanulópénz . A fotókat nézem közben: ez is gyalázatos minőség, a kisebb szenzorral szerelt ősrégi galaxy s2-es telefonom szintjén van kb, igaz, beltérben próbáltam. "Mentségére" legyen szólva, fotóban a gopro se nagy szám.
Amúgy komolyan kíváncsi lennék, hogy tényleg 14MP-es szenzor van-e benne, mert az 5MP-es képen nemigazán van kevesebb részlet, mint a 14MP-el lőtt darabon. A 20MP meg egyenesen parasztvakítás, jó, ha 2MP-nyi valós infó van azon a képen.
Ja, még1 "felfedezés": USB-n próbáltam pc-hez és raspberryhez csatlakoztatni: van storage mód, de eltávolítás után csak akkor használható újra a kamera, ha fizikailag is lehúzom az USB-ről. Ja, és "természetesen" egy kifagyással honorálta a "kamera mód"-ban történő csatlakozást, annak ellenére, hogy a win10 (le a kalappal!) felismerte kameraként - igaz, addig nem jutottam el, hogy vmi webcam szoftvert rá tudjak ereszteni.
Szval mára simán megvan a 10db akksikivét, komolyan kezdek aggódni a 16gigás sandisk exreme kari egészségéért...
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Nem írom le teljesen a gépecskét, csak ez az állandó fagyogatás nagyon megnehezíti számomra a használatát - főleg úgy, hogy az akksikivétel az egyetlen mód, amivel vissza lehet hozni: rizstermelők nem jutottak el olyan értelmi szintre, hogy a power gomb x másodpercig nyomvatartása mindenféle szoftveres majrétól függetlenül vágja az áramkört.
Első körben sztem próbálkozok új firmware-rel, hátha javít valamit a helyzeten. Legutóbbi kör eredménye:
timelapse PHOTO(!!!) kb 450db, 10másodpercenként rögzített fotó (kicsit több, mint 1 óra) után beadta az unalmas és kopprafagyott.Ja és igen, a 1080p képminőség gyalázatos, de ezt már a review-kból tudtam.
Nekem a fagyásokkal igazából csak egy bajom van: az akksi tök jó szünetmentes áramforrás lenne a kamerának, ha megszakad a kábeles betáp. Viszont ha kifagy, akkor nincs mese, akksit nem tarthatok benne, ha nem akarok állandóan a kamerához rohangálni (ami ugye 500km-ről óránként nemigazán valósítható meg).
-
lajozs
aktív tag
válasz t72killer #3232 üzenetére
Kínlódásodat látva rájöttem, hogy egy rugalmatlan, telhetetlen fráter vagyok... Akaso V50 Pro-mat csak azért pocskondiáztam le az üsz.-nál, mert az 1080p nem közelítette a 4k minőségét (és a menübéli H.265 valóban csak 264 volt). Mivel első verziós hardver volt, nem tudtak küldeni hozzá legújabb (javított) FW-t, postáztak egy új szettet. Most már megsimogatom az elsőt is, elolvasva tapasztalataidat.
a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
t72killer
titán
válasz t72killer #3231 üzenetére
Bocsánat a flood-ért, folyamatban van a tesztelgetés és kb fél-egész óránként derül ki valami: próbáltam a live streamet, "meglepő" módon kiakadt az app a youtube-csatorna beállításakor, kínai hibaüzenettel... Nem mondom, lehet még belőle énekes halott, de nagyon nem egy out-of-the-box működő élmény.
-
t72killer
titán
válasz t72killer #3230 üzenetére
Gyors csekkolás: sima akksis üzemmódban is 6-8perc után kifagy a timelapse videó. Kezd elegem lenni a dologból. Egyébként minőségi sandisk extreme microSD kari van benne - nem mintha szükség lenne rá másodpercenkénti framegyűjtéssel...
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Eddig csak valami menüben vakarászásra fagyott ki, de ma megpróbáltam usb-ről tápolás közben time lapse videót csinálni (najó, ezt mondhatjuk már némileg extrának), a kamera forrósodott és egy idő után koppra fagyott.
A jó hír mondjuk, hogy akksi nélkül is üzemel a gépecske, tehát úgy megoldható az "akksilehúzás" távolról, hogy az usb tápáramot kilövöm. Ez viszont (igaz, a normál lefagyások is...) kikészítik az SD-kártyát!
A thieye live szoftver is felajánlott egy új firmware-t, de sztem a support oldalról lehúzottat fogom majd kipróbálni - de még pár napot játszok a kamerával. Garancián/visszaküldésen gondolkodom, csak egyrészt kéne a kamera 2héten belül, másrészt ha visszaküldöm, akkor az extra beszerzett akksikat is feleslegesen rendeltem.
JA, és a mobiltelós app is rendszeresen fagy, ráadásul a gopro appal ellentétben nem vált automatikusan a kamera wifijére, hanem nekem kell levadásznom azt is mindíg.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Boby629 #3227 üzenetére
Olvastam, csak reméltem, hogy javítottak rajta... Viszont ez így macerás lesz, távirányítású kamerának terveztem a vízálló tokjában (eső...) bevetni: ott ultramacerás kimászni hozzá és akksit huzogatni. Komolyan, 4 teljes év után se voltak képesek egy hero4 szintjét elérni.
És mindez úgy, hogy semmi luxusdolgot nem kívántam tőle... Szval egyelőre nem estem hanyatt a kis gépecskétől, és megértem, hogy van piaca a 4x ennyibe kerülő goproknak.
-
Boby629
csendes tag
válasz t72killer #3226 üzenetére
Mint írtam én is fentebb (remélhetőleg olvastad #3211), hogy nálam is gyakoriak ezek a kifagyások, amiket csak aksi kivétellel tudok helyreállítani. Én bekérdeztem a Thieye facebook csoportba, hogy valakinek javította-e ezt a bugot az új verzió, és azt írták nekem, hogy nem, szóval hagyom rajta a jelenlegit, amíg ki nem jön értelmes release, addig használom így. A live funkciót még nem próbáltam, majd megnézem azt is, és véleményezem.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Megérkezett a T5 edge, a képe jó, viszont a firmware-e nagyon kaki: a kezdeti szárnypróbálgatások alatt többször is koppra kifagyott, csak akksikivétellel tudtam újra életre kelteni. TI/UN9-181010-V5.0 10010-et mond a rendszerinfónál - gondolom ez a firmware-re utal, a support oldalról a sorozatszám beadásával egy TI_UN9-181122-V5.0.rar nevű fájl jön le ránézésre újabb anyaggal.
A "live" opciót bekapcsolva meg "decoded fail !!!" hibaüzenet várt villogva, holnap utánajárok ennek is. A megfelelő "live" appot letöltve már elvileg tudom konfigurálni a streaminget, belövök majd neki egy csatornát. Az igazi amúgy az lenne, ha a kamera teljes tartalmát el lehetne érni pl http-n keresztül, de erre nem jöttem még rá, nem olyan 1xerű, mint a gopro4
-
Boby629
csendes tag
válasz Donki Hóte #3222 üzenetére
oh, rendben, köszönöm.
Igazából nincs vele nagy gond, csak ezek a néhai fagyások idegesítőek, de olvastam sok helyen, hogy produkálja ezt a Thieye T5 edge alkalomadtán, aztán lehet pont ezt javítja a legfrissebb firmware, nem tudom -
veterán
válasz Boby629 #3221 üzenetére
Szerintem semmi értelme a memóriakártyát használatba vétel előtt megformázni, úgy jó az akciókamerába, telefonba, ahogy a gyárból kijött. Aztán majd fél év intenzív használat után ha nagyon fragmentált lesz, akkor érdemes formázni, de akkor is azzal az eszközzel, amiben használod.
A legfrisseb firmware-t csak akkor érdemes rátölteni a kamerára, ha több helyen olvasható, hogy hibamentes, mert sajnos sok esetben a firmware frissítések több új hibát okoznak, mint amennyi régi hibát megoldanak
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
norberto9
aktív tag
Igazad van hogy nem vízállóak általában,de nekem egy Zhiyun Smooth Q gimballom van.Tavaly nyáron betereítette a tengervíz,leesett kétszer betonra kb 1m magasságból,de még mindíg tökéletesen működik.Szóval a gyártó tőlem bármit mondhat,majd a szemmenek hiszek.Az iphone telefonok is vízállónak vannak mondva,de a gari nem érvényes a beázásra.Akkor mi is van...???
-
lajozs
aktív tag
válasz hurvinyek1 #3214 üzenetére
"Alkonytól szürkületig" olcsó kamerát nem találsz, a legdrágábbak képminősége is csak erős belemagyarázással nevezhető elfogadhatónak. Ezek nappalra, lehetőleg napsütésre valók. Már a borús idő is megnövelt zajt, kromatikus leromlást hoz.
[ Szerkesztve ]
a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
norberto9
aktív tag
válasz hurvinyek1 #3214 üzenetére
A Thieye T5 edge a tomtopon 85 dollár körül van,azt itt dicsérik
-
hurvinyek1
újonc
Üdv.akció kamera vételen gondolkozom.az ára az limitált kb 30eFt.a fel.h.terület az javarészt gyalogosmódban történne.viselési terület fej,váll,test.alkonytól,szürkületig.vízállóság nem létszükséglet.videóéshangigen,jóminőségben.hangvezérlés nemopció.távigen.usb,Bluetooth,wifi,valamelyik legyen.s lényeg megbízható.mely kamerákat ajánljátok? köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz t72killer #3210 üzenetére
Nincs, én a legolcsóbb megoldást kerestem, ami állítólag jó is, de egy fórumtárs próbaköre "elrettentett" a gimbaltól, plusz macera, és nagy. Vízállóság fel sem merült mint szempont, kis esőt, fröccsenő vizet mind kibír gondolom.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Boby629
csendes tag
válasz Boby629 #3198 üzenetére
Tesztelgetem a Thieye T5 Edge-t, mondanám, hogy eddig minden szuper, de pl. Time Lapse mód felvétele, és visszanézése közben a kamerán lefagy, és random nyomogatás közbe is megtörténik ugyanez. Eddig lassabb micro SD kártyát használtam, de ma megjött a 128 GB samsung UHS-I class 10-es kártyám, és vele is ugyanez a helyzet. Valakinek volt már hasonló gondja, és ha igen, megoldotta valamivel? Pl. frissítsem a firmeware-t, vagy formázzam az sd kártyát, bár az alapból fat32-nek kell lennie.
-
StLui
veterán
Mondjuk én csak sportkameraként nézegettem őket, ott gopro közelében sem volt semelyik másik kamera gimbal nélkül. Ezeken a felvételeken nekem egykutya, hogy ilyeneket rögzítsek, ahhoz pláne maradnék a ThiEye T5e-mnél, egy ruppóval nem érne nekem többet egyik sem, de bringához jó lenne, de oda meg csak a gopro.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
vlevi
nagyúr
"gopro"
pont a múltkor hasonlítgatták, a YI4K-hoz, ahol vicces módon a gopro képstabija volt a rosszabb.
A kínainak a stabija ugyan nem stabilizált olyan nagy mértékben, mint a gopro, de a gopro a horizontális mozgást, pl, amikor körbeforgatod a kamerát, akkor igencsak beszaggatott.
[link] -
v3g374
tag
Sziasztok, egyre közelebb a nyár és ezzel az akciókamera vásárlás.
Jelenleg SJCAM SJ4000 van.Új CAM elvárások:
- eredeti 4K
- normális képstabi (gimbalt nem veszek és vízben amúgy lenne haszna)
- jó képminőség
- erős akksi
- vízálló tokJelenleg 80% hogy SJCAM SJ8 Pro a befutó, de kicsit sokallom az árát.
Találtam egy videót, amiben ezeket is ajánlják:XIAOMI Seabird 4K (első blikkre bestbuy-nak tűnik, de nincs hozzá vízálló tok...)
AKASO V50 Pro(firefly és t5 edge képminősége nem nyerte el a tetszésemet)
Mit gondoltok ezekről?
[ Szerkesztve ]
-
Norby86
őstag
válasz Donki Hóte #3194 üzenetére
Igen, erre gondoltam, köszi. De én kézben tartanám elsősorban, bár amit mondasz funkciót az is teljesen jó lenne, gondolom a Firefly 8 SE képes a videó felvétel képét megfordítani ha úgy akarom.
-Norbi-
-
Norby86
őstag
Van most jó áron valamelyik shopból Firefly 8 SE kamera lehetőleg vámmentesen?
-Norbi-
-
t72killer
titán
-
Watt25
veterán
Firefly 8S kamerát használok drónon, jó lenne, ha tudnék rá ND filtert rakni. Láttam, hogy léteznek GoPro-khoz filter adapterek, pl. ilyesmi. Próbált már valaki ilyet Firefly-al? Gondolom a lényeg az, hogy a GoPro-nak ugyanakkora-e az átmérője, mint a Firefly-nak.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Boby629
csendes tag
válasz tupacamaru #3199 üzenetére
ja persze, a link:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest