Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fridrik.bela
újonc
Köszönöm szépen a válaszod! 4k/30-ban próbáltam. Reset megvolt. Nem tudom, lehet én várok tőle túl sokat, de valahogy youtube-on sokkal-sokkal jobb videókat láttam, bár lehetséges, hogy szponzoráltak lettek volna? Teszem azt feltettem drive-ra egy videót ide, amin szintén olyan szemcsésnek tűnik. Tudom itt átkonvertálja, ha egyből nézi az ember, de az eredeti is ilyen letöltés után. De mondom, lehet én várok sokat tőle.
-
ssgt1981
senior tag
Youtubon útfilmeknél láttam ilyen külső tapadókorongos megoldásokat. Gopro esetében több olyan videót is láttam, hogy hova tegyük a kamerát tapadókoronggal kívülre.
Sajnos automata visszapillantótükröm van és nincs csomagtartó sínem.... Automata tükör semmi esetre sem játszik? Tükörre egyébként mivel lehetne a kamerát rögzíteni?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Azért az gond, hogy rendszeresen keveritek a Mb/s-ot a MB/s-mal...
Azért az gond, hogy a kereskedők rendszeresen keverik az MB/s adatot az Mb/s adattal, meg az mb/s adattal...
Ugyanis jól látható, hogy a kolléga a kereskedő oldalát linkelte be, ahol a kártya sebessége mb/s mértékegységben van megadva
Szóval ismert típusú megbízható kártyát kell venni megbízható helyről és akkor nem kell foglalkozni azzal, hogy mi van adatként a kártyához írva
Ismeretlen helyről meg nem szabad venni semmit, mert bosszankodás lesz a vásárlás vége.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
apholyon
aktív tag
Őszintén szólva arra még nem gondoltam, hogy autóban dashcam-ként használnám, pedig nem butaság, amennyi idióta az utakon van manapság, egy esetleges balesetnél jól jöhet. Mondjuk ha szigorúan túrázáshoz, kerékpározáshoz és vizes mókákhoz kellene választanod 50k körül, Te mit vennél?
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
bl4ze
veterán
Ok, akkor jó - köszönöm.
A méret miatt gondoltam, hogy így jó lesz, de azért gondoltam kérdezek
Thieye-ból van akinek szintén nem frissül FW 2018 07 óta? Nekem gyanítom első szériás van, és sajnos sokszor le is fagy teljesen - ilyenkor csak az akku ki-be segít
.:. bl4ze .:.
-
t72killer
titán
Nem írom le teljesen a gépecskét, csak ez az állandó fagyogatás nagyon megnehezíti számomra a használatát - főleg úgy, hogy az akksikivétel az egyetlen mód, amivel vissza lehet hozni: rizstermelők nem jutottak el olyan értelmi szintre, hogy a power gomb x másodpercig nyomvatartása mindenféle szoftveres majrétól függetlenül vágja az áramkört.
Első körben sztem próbálkozok új firmware-rel, hátha javít valamit a helyzeten. Legutóbbi kör eredménye:
timelapse PHOTO(!!!) kb 450db, 10másodpercenként rögzített fotó (kicsit több, mint 1 óra) után beadta az unalmas és kopprafagyott.Ja és igen, a 1080p képminőség gyalázatos, de ezt már a review-kból tudtam.
Nekem a fagyásokkal igazából csak egy bajom van: az akksi tök jó szünetmentes áramforrás lenne a kamerának, ha megszakad a kábeles betáp. Viszont ha kifagy, akkor nincs mese, akksit nem tarthatok benne, ha nem akarok állandóan a kamerához rohangálni (ami ugye 500km-ről óránként nemigazán valósítható meg).
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
norberto9
aktív tag
Igazad van hogy nem vízállóak általában,de nekem egy Zhiyun Smooth Q gimballom van.Tavaly nyáron betereítette a tengervíz,leesett kétszer betonra kb 1m magasságból,de még mindíg tökéletesen működik.Szóval a gyártó tőlem bármit mondhat,majd a szemmenek hiszek.Az iphone telefonok is vízállónak vannak mondva,de a gari nem érvényes a beázásra.Akkor mi is van...???
-
t72killer
titán
Kíváncsi leszek... Mindenestre gáz, hogy a hero4 óta gyakorlatilag nincs előrelépés minőségben.
Egyébként a t5 edge, 8se és a legtöbb 100$+-os kamera szenzora 1/2.3"-os, mint a gopróké (és nagyobb, mint a telóm 1/2.55"-os imx260-nál), kérdés mennyire cseszi el a képet a szoftver.
Nekem barkácsmelóhoz kell a kamera - ahol simán belehalhat bármelyik forrasztási kísérletbe - ide azért luxus lenne egy 400$-os goprót bekockáztatni. Ha van valami elég közel, negyedáron, akkor azzal fogok játszani...
Más: a Thieye streaming megoldását próbálta már valaki?
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Peti78
őstag
Hajlok n is a T5 Edge felé, ami miatt elvetettem, az a selfie tükör hiánya. A 4K feliratra a fronton ugyan lehetne valami kis tükörszerűséget ragasztani nem? Van ott annak valami funkciója?
(#3166) t72killer köszönöm!
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás