Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boby629
csendes tag
válasz t72killer #3236 üzenetére
Hát ez tényleg siralmas amit eddig tapasztaltál a T5 Edge-vel... Én ennyire sok befagyást mondjuk lehet nem tapasztaltam, de nem is teszteltem olyan mélyrehatóan, mint te. Ha nekem már víz alatt príma videókat lesz képes lőni, akkor nagyon nem fogok rá haragudni.
Ha frissítésre adod a fejed, akkor fontos, hogy a Thieye hivatalos oldaláról húzd le a release-t, és kíváncsian várom, hogy azzal javul-e valamit a felhasználói élmény, majd jelezd be ide nekünk, sok sikert! -
lajozs
aktív tag
válasz t72killer #3236 üzenetére
Valamit eltolhatott az Edge-nél a cég. Az 5E jobb volt (más chippel), iCatch vonalon meg az Akaso jobb FW-eket tesz rá (bár én megpfujjoltam...). Utóbbi nem próbál 88 soros Setup-ot rágyúrni (kevesellem is), de legalább műxik, amit ad. Ott nem volt soha fagyhalál; az Apeman Trawo-mnál sem találkoztam vele; utoljára egy ízben az SJCAM 5000+ (Qumox fajta) ijesztett meg.
Harag ne essék, de én az Edge-re már csak a rózsaszín nüanszáért sem szavaztam volna soha. 5E, mondjuk.a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest