- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
grizlisandor #7869 üzenetére
Az lehet hogy pár milliméterrel kisebb de 5mm vastag a szivacs körben
Nekem az a lényeg hogy megfogja a port, arra tökéletesen elég egy tökéletesen záró szivacsos olcsóbb, mint egy másik aminek nincs szivacsa
Az se zavar ha valamennyi pollen átjut engem aztán nem zavar és senkit a családbanMindegy hogy ki milyet használ számomra nem fontos nem akarok senkit megtéríteni, de szerintem még ha 1mm kisebb is a szűrő része a szivacs sokkal passzentososabban zár a szélein
De ha veszel legközelebb Mann 2939(bármelyik fajtát mert elméletileg egy méret) megteszed hogy leméred milliméter pontosan
Én is lemérem a DENCKERMANN M110112
Egyszerűen kíváncsi vagyok hogy mik a méretekAmúgy tudjátok mi a röhej, Mann, Kauffer
CUK 2939/1 2968Ft
CUK 2939 3924Ft
Mérete anyaga mindene megegyezik, és hogy miért kerül többe szerintem a drágábbik, hát mert abból fogy több, mert a /1-es az jobb kormányos kocsihoz való, a másik meg baloshoz, és balos kocsiból több van
Hát kösz jó kis vásárlóbarát árpolitika(#7870) K Norbi
Hát pedig van ott szivaccsal gyárilag is, ép ezért nem szokták javasolni hogy a klíma tisztító habokat csak úgy mindenhová befúja az ember, mert az ott lévő szivacsokat megeheti, főleg ha idősebb a kocsi
-
norrberth
addikt
válasz
grizlisandor #7869 üzenetére
Mindig a gyárit kell követni.
Szerintem a szivacsos sokkal rosszabb.
Oda ahova nem szivacsos való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest