- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
válasz
daninet #58725 üzenetére
Reolink el mi a gond?
Integracioja mindent IS tud....
https://www.home-assistant.io/integrations/reolink/
Reolink
The integration allows you to control Reolink NVRs or cameras.
Reolink cameras are known for their local storage, without the need for a cloud subscription or account. Reolink cameras can operate fully locally on your network, putting privacy first. When blocking internet access for the Reolink devices, the Home Assistant integration, as well as the Reolink app/client, will continue to work as usual.Reolink cameras provide excellent day- and nighttime video clarity at an affordable price. An SD card in the camera offers local recording, while an optional Reolink NVR/Hub can offer a large recording capacity indoors. As evident by the list of entities in this documentation, Reolink cameras are highly configurable and tightly integrated into Home Assistant.
-
válasz
daninet #58725 üzenetére
Nincs tapasztalatom, de tetszik az ötleted. Engem az érdekelne, milyen nyomtatott házba lehetne ezt bele rakni ahhoz, hogy időjárás álló legyen. Illetve mit én eddig láttam videós kapucsengőt, ott a kamera látószöge jó nagy volt. Van ilyen verziója az esp32-cam -nak, vagy van hozzá való lencse, amivel lehet növelni a látószöget vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest