Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szat8
tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Dimmert keres a kolléga, a Shelly 2.5 nem tud dimmelni szerintem.
De egyébként én eddig 2-féle dimmert is próbáltam, mindkettőnél pulzálnak a ledek alacsonyabb fényerőnél, ezért ezt a megoldást elengedtem, és másnak sem tudom ajánlani. (Az egyik shelly dimmer volt márkás izzóval.)
Eddig az egyetlen valóban jól működő dimmelős megoldás nekem az okosizzó volt, az remekül működik a teljes tartományon. Az egyetlen gondom vele, hogy csak olyan megoldás érdekel, ami akkor is működik, ha lehal a szerver (még ha nem is szokott ilyen előfordulni). Erre pedig csak a binding lenne a megoldás, ahhoz meg egymáshoz passzoló okos kapcsoló-izzó páros kell. Ráadásul az okosizzó elég drága megoldás sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi