Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Pali79
aktív tag
Arra jöttem rá, hogy hasábtörés volt a gond. Úgy csináltam, hogy a lap tetejére írtam pár sort, aztán folyamatos szakasztörés, majd két hasáb. Az egyik hasábba 5-6 sor után tettem egy hasábtörés pontot, majd mikor a másik hasábba is belekerült az 5-6 sor, tettem megint folyamatos szakasztörést és visszaállítottam a hasábot egyre. Na ez után ment el az oldalszám.
Most jobb híjján úgy oldottam meg, hogy a kívánt helyre beszúrtam egy 2×1-es táblázatot szegélyek nélkül és ebbe tettem a kívánt részt, a töréspontokat pedig kivettem. Így most rendben van az oldalszám. -
Pali79
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a word oldalszámozása vajon miért csinálja azt, hogy egy szakasztörés után újrakezdi a sorszámozást és nem tudok mit kezdeni vele. Hiába van bekapcsolva a csatolás az előzőhöz opció, nem történik semmi.
Aktív témák
A korábbi 4 topic helyett 1db egyesített Microsoft Office topic lesz, hogy az pörgősebb lehessen.
Archívumok:
Microsoft Office 2010
Microsoft Office 2007
Microsoft Office 2003
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Torrent meghívó kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest