Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Minden reggel ugyanazzal a távolsági busszal, ugyanazzal a sofőrrel, és ugyanazzal a 4 fiatal (eh, mondhatni csinos) középiskolás lánnyal valamint egy tanárnővel utazom 7-8 km-t reggel 6:55-től 7:10-ig immár másfél hónapja, akik nem izzadnak, nem büdösek, nem 120 kilósak, és max a farkamat bámulják
; legalább 3-4 percet kell várnom az immár felújított, fűtött, zárt, nyáron légkondícionált váróteremben, ha esetleg hideg/meleg lenne. És ha pontosan megyek ki (2 hét alatt stabilan ki lehet ám tapasztalni mikor ér oda hajszálpontosan), akkor 3-4 percet kell várnom hazafelé, majd leülök a többi buszon ülő fiatal kiscsaj és középkorú hölgy mellé, lehetnek vagy 8-an (összesen az egész buszon), és még a nap végén sem büdösek.
Ma már a volánunknak jut télen fűthető, nyáron légkondis busz is. Sőt, elmaradott kis országunkban már az internet is elérhető valamilyen módon, és kikereshető a megfelelő menetrend, nem szükséges a megállóban keresgélni, pláne ha minden nap ugyanakkor, ugyanoda megyek.
Mondom én hogy jó helyre születtem...Egyre kevésbé akarok kocsit melóbajáráshoz...sőt bolt is van vagy 5 db 200m-en belül...Nem is tudtam hogy egyszer hogy fogom értékelni ezeket... -
tildy
nagyúr
Hehe.
Valószínűleg én valami ufó lehetek, hogy pár bunkó pasin kívűl , meg a tömegen kívűl egyéb nem tűnik fel
Napi 1.5 órát tömegközlekedem, ezerszer jobb, mint dugóban menni, autóval...
Arról nem is beszélve, hogy az elővárosi vonalon tökjó vonatok járnak
(ha már tömegközlekedés...)Pont tegnap beszéltük bolonddal, hogy kimegyek bashoz ámerikába, és majd én is nagy suv mániás leszek ottan-é
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Blackie:
Azt hittem a city a tied

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Óvodások homokozója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
; legalább 3-4 percet kell várnom az immár felújított, fűtött, zárt, nyáron légkondícionált váróteremben, ha esetleg hideg/meleg lenne. És ha pontosan megyek ki (2 hét alatt stabilan ki lehet ám tapasztalni mikor ér oda hajszálpontosan), akkor 3-4 percet kell várnom hazafelé, majd leülök a többi buszon ülő fiatal kiscsaj és középkorú hölgy mellé, lehetnek vagy 8-an (összesen az egész buszon), és még a nap végén sem büdösek.

Azt hittem a city a tied