Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
A szegenyseg ket oldalu. Van aki lusta, lehetosege van, de akarasa nincs. Es van, akinek lehetosege sincs.
Elobbire rengeteg peldat tudok, innen a forumrol is, amikor egy nyeremenyjatek alatt ment a nyavogas, hogy miert o nyerte a monitort, neki mar van jo, nekem meg csak szar, nem o erdemli meg, akkor o kibokte, hogy nincs munkaja. Megadtam a szamom, hivjon fel, ennyi a fizetes/ora, kezbe kapja, be van jelentve, dolgozni kell, de van penz. Hirtelen annyira nem lett fontos.
Es ismerek nem egyet, aki lusta!!! megmozdulni azert, hogy penze legyen. Mert kifogas az van mindig, az nem nekem valo, azt azert megse csinalnam, há van nekem önbecsülésem is. Nem gondolod, hogy fizikai munkat fogok vegezni?
Mi vagyok en, szakmunkas? Utazzak napi 1-1 orat?Amig hozzank a ceghez romanokat hordanak kisbusz szamra, mert magyar nincs, amig a Jonson Contorlshoz Ukranokat hurcolnak (mar a feliratok is magyar es Ukran nyelven vannak kint) amig a Boschba mind a ketto orszagbol erkeznek tizessevel szazassaval, addig ezen elgonsolkodni kellene, nem vedopajzskent eletartani az ilyen szankcioknak.
Elegetem a tejeszacskot mert nincs penzem fara. Na ne.
Volt olyan munkatarsam, aki szegenykent elt, reggel azon ment a matek, hogy kajat vigyen az irodaba, vagy cigit, utobbit valasztotta, elkoltve arra a szarra a nyolcvanadik ezrest is a honapban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest