Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namost, mivel éjfél volt, és intuitív módon próbáltam megnézni a rendszert, shortcut-okra még nem jöttem rá. Engem önmagában az zavar, hogy kétféle felület van, és nem sikerült összemixelni, de mintha nem is akarnák. Az persze, hogy az új felület nem mindig fullscreen,, hanem kvázi méretezhető ablakban van, az nagyszerű - de ha lekicsinyítem az ablak méretét akkorára, hogy mondjuk a 19 colos monitornak csak a felét foglalja el, akkor már nagyon csúnya, és nehezen kezelhető, hiszen minden nagy benne.
-------------
@Montoya: ezt nem ismerem, hallgatom

@Bandus: egy 4 éves notin (1. gen i3-, i5, esetleg már korai Sandy Bridge), 4 GB rammal, SSD-vel gond nélkül, pörgősen kell, hogy fusson a Win 7 és 8 is. Az elmúlt fél évben szereztem két ilyen notit a családtagjaimnak, és tényleg pörgősek ezek a konfigok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Parfüm topik
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest