Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
garmin 310xt
meg néha tissot valami, de az aztán tényleg nagyon néha 
-
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Festina-t felejtsd el. Skywatches-nél rabolj rá egy Seiko-ra. Jelenleg egy Monster SRP313K1-et használok alias Dracula Monster-t, ő már az 5-6. Monsterem.
-
szőröscica
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem van egy tíz éves titán szíjas Citizen Ecodrive-om. Sokáig nem hordtam, csak a fiókban volt, azt hittem, hogy megdöglött az akku benne, mert hiába töltögettem napfényen, 1-2 napon belül újra leállt. Aztán vettem szerelemből most decemberben magamnak egy Tissot Couturiert (semmi extra, kvarc szerkezet, automatát nem akartam, mert kétszer annyiba kerül, és éjjel valamint hétvégén sem hordom, az meg nem hiányzik, hogy leálljon). Pontosnak pontosnak, szépnek szép.

Közben tovább kondícionáltam a Citizen akkuját, és meggyógyult, így az lett a sportolós karórám. Túrázáshoz, futáshoz, stb. használom.
Most ha vennék órát, akkor ezt a Seikot keresném: [link]. Nagyon tetszik maga a színösszeállítás, és bár nem szeretem az ilyen kronográf típusú, sok mutatós órákat, ezt szívesen hordanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
meg néha tissot valami, de az aztán tényleg nagyon néha