Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
használj revolutot, azt azonnal beterhelik.
illetve lehet bármikor váltani, átrakni devizába bármit, nagyon jó árfolyamon (ilyen 1 ft a spread, míg a bankomnál amúgy 16 Ft)
mindez gyakorlatilag ingyen.Engem az b*sz fel, hogy nem adtam el a lakásom jó drágán, és nem raktam be az árát dollárba még év elején....
-
tényleg, arról volt már szó,hogy 406,6 az ojró, és 395,2 a dollár?

sose volt még ilyen jó

közben az állampárt népszerűsége 60+%. Argentína álmaidban visszainteget...
uui.
A 10 éves EURHUF-csárt igazából egy nagy bránerre hasonlít, de a magyaroknak ez kell
-
válasz
Vérboci
üzenetére
a sör mindenhez passzol.

csak a borhoz nem.
(és a téli mínusz 10 fokhoz.)Ui. @Bleki: a Bükk-fennsíkon tegnap 28 fok volt, ma hajnalban pedig fagyott...
én ugyanekkor Mátyásföldön az erdőben ma 25 fokot mértem hajnalban, amire azt mondta a netatmo drágám, hogy feels like 28.De remélem, végre nem fáztok, na.
-
-
válasz
ladybug
üzenetére
Hát a németek biztos alkalmasak erre, a magyarok még nem tartanak itt, még a 3 is sok... Meg egy igazi szittya magyar úgy van vele, hogy majd ő eldönti, hogy mit hova dob, na
Amúgy jobban vagy, meggyógyultál..?
remélem, igen 
És nézd mit találtam ma, Brad Pitt filmet csinál Rólad..! Mondjuk, nem tudtam, ilyen tutkos mellék-foglalkozásod is van...
-
válasz
parandroid
üzenetére
hmm. lehet, hogy nem a jóléti magyarországon, hanem a hanyatló nyugaton közlekedsz?
tele vagyunk 15-20 éves autókkal, és ha a vizsgaközpontokban komolyan vennék a dolgukat, vagy akár a rendőrök, akkor szerintem több százezer autót a helyszínen ki lehetne vonni, úgy füstölnek.
én szeretek lehúzott ablakkal közlekedni, és mostanában sokszor nem lehet, mert megfulladok, úgy érzem...
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Én meg rengeteg, látványosan füstölő autót látok mostanság...
-
válasz
parandroid
üzenetére
-
válasz
parandroid
üzenetére
nem küldünk halált okozó fegyvereket..!
majd ha Vladimir kéri, akkor küldünk, de addig nem..! -
-
képzeljétek, új szomszédaink vannak a földszinten.
Hallom, ahogy lépnek, vagy ahogy a gyerek szaladgászik, mintha kalapáccsal vernék a falat. két emelettel lejjebb (bár földszint, az is födém, ugye, jó kis járólappal). SZerintetek miből van a házunk? -
válasz
concret_hp
üzenetére
klóros vizet öntözni..?

amúgy családi házba költöztél? elbúcsúztál Zuglótól?
-
Ezt a wellnesst, ami itt megy...
-
Képzeld Nolfi, tegnap lecsiszoltam az erkélykorlátot. Mindenem fáj, de tényleg. A karom, a derekam....
De még az ujjaim is (ahogy tartottam a gépet, és a rezgést), sőt, a talpam, a lábbujjaim is
(mert guggoltam, papucsban)mindig utáltam a hangos flexelő köcsögöket, de még a végén kiderül, hogy ezek igazából hősök, hogy egész nap zajt tudnak kelteni

-
De ez nem olyan liget.... ez egy volt szovjet laktanya, amit lakóépületekké alakítottak, illetve van pár oktatási épület is. Csak van sok fa is, azér' liget.
Amúgy ez annyira tipikus, itt volt Mátyásföld, a századfordulós villáival, és mit építettek a ledózerolt villák helyére? szovjet laktanyát
-
válasz
Vérboci
üzenetére
az durva....
én egyszer jártam így a szuzukival, ez persze azután történt, hogy már mentem a szervíz után ~300 km-t, és pont azelőtt, hogy Szegeden felhajtottam volna az autópályára hazafelé.... a szervízes rosszul rakta a helyére a nútot... azért örülök, hogy nem az autópályán történt ez 130-nál, hanem még a városban, 50-nél.Amúgy egyszer réges rég, 2009-ben úgy jártam, hogy magamnak cseréltem a téli-gumit-nyári-gumit, mondván, hogy épp kirúgtak, ráérek, meg péznem sincs, és nem bírtam leszedni a kereket, úgy rá volt gyógyulva az egyik anya (vagy akár több is? nem emlékszem már).
Elvittem utána szervízbe, és ők se tudták leszedni, teljesen rá volt gyógyulva. azt mondták, ilyet még nem láttak. Végül le kellett vágni (!) a dobot. Dobcsere, 120 ezer... mert az egyik kollega jól meghúzta.
@Nolf: Nem Városliget, hanem Erzsébetliget az. -
Na, tegnap fűnyíróra ébredtem reggel 8-kor, ma pedig arra ébredtem fél 8-kor, hogy a szomszédasszony takarította az erkélyt (minden áldott nap!), partfisnyéllel verve a korlátot. kicsit álmos vagyok, mert 4-kor feküdtem le.
Azóta ma már 3 szomszéd nyírt füvet, közte az egyik házbeli is (pedig tegnap ugye már megvolt, a kertész csinálta olcsóér'), volt lépcsőház-felmosás partfisnyeles korlát-ütögetéssel (mert azt is hétvégén kell, ugye).
De szerencsére már lenyugodtak, így most már indulhat a kerületi majális az Erzsébet-ligetben, ami úgy 600 méterre van, lesz radicsgigi és káefté koncert, meg egy csomó más, aminek még a nevét sem ismerem, most kezdték, gondolom, este 11-re csak vége lesz.Buli ez a május elseje, na

tanyára akarok költözni, cska legyen szélessáááv...

-
válasz
bobsys
üzenetére
az állam tudod mit fizet itt? a stadiont. meg a haverokat.
2013 óta van a rezsicsökkentés, és azóta a különbséget a cégeknek kellett állnia. Csak akkor 10% volt a különbség, most meg igazából már negyedannyiba-ötödannyiba kerül....de meg vagyunk védve..!
-------
de vessetek egy pillantást erre, ez sok mindent megmagyaráz, na.
-
ez az egész rezsicsökkentett szektorra igaz.
nem véletlenül vonult ki az eni, az e.on és az elmű is.
most már csak az állam maradt, és most már évi 1500 milliárd ft veszteséget termel a rezsicsökkentés, csak ezt most már nem a gonosz külföldi tőkések, hanem a magyar adófizetők fizetik. Persze, a keves okos szavazók azt hiszik, hogy őket megvédik, pedig nem. -
válasz
parandroid
üzenetére
Jaja, ez egy ilyen tejjel-mézzel folyó kánaán....

„Miközben Európa-szerte folyamatosan nő az infláció, Magyarországon a kormány által bevezetett árstopok és a rezsicsökkentés hozzájárulnak a drágulás fékezéséhez”– hangzott el az M1-en április 25-én. Ehhez pedig hozzátették, hogy „tízből nyolcan megterhelőnek érzik az inflációt.......Ausztriában”.
Ezután egy bejátszásban egy osztrák férfi panaszkodott arról, hogy „szinte minden drágább lett”. De azt is megtudhattuk, hogy „amíg itthon húsvétkor tele voltak vásárlókkal a boltok, addig Ausztriában a várakozásokkal ellentétben elmaradt a húsvéti vásárlási roham”.
Ezen felül kiderült még az is, hogy „Magyarországon a rezsicsökkentésnek köszönhetően nem kell aggódniuk a magyaroknak amiatt, hogy drasztikusan megemelkedne az áram vagy a gáz ára”.
-
válasz
parandroid
üzenetére
klasszikus ár-bér spirálunk van (némi kormányzati ingyenpénzzel nyakon öntve, mert úgy jobban ég)
de amúgy ez is olyan, mint bármi más: aki ért valami speckóhoz, akire igény van, annak nő a bére. De azért nem ők a többség.
Sokan nagyon durván pórul fognak járni, különösen a rajongótábor....De majd megoldják ezt is a fiúk. Nem megszorításnak fogják hívni, hanem speciális kiegyensúlyozási nemzethy programnak, és akkor már egész más lesz.
-
-
amikor jöttünk haza Írországból, -4 fok volt FErihegyen, mikor leszállt a repülő. Namost jött vagy 15 ír srác (talán egy focicsapat) rövidnadrágban...

de nem zavartatták túlságosan magukat.
Nem normálisak ezek.amúgy én is voltam ma a teraszon egyszál kisgatyában, mert mikor odasüt a Nap, elég meleg tud lenni. De azért úgy nem indultam volna el
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
@Boci, ne nehezítsd, ne nehezítsd....
de más.
Tudom, hogy Ti szeretitek az ilyet...
Szóval nézünk dolgokat a HBO Maxon, és olyan félrefordítások vannak, hogy öröm nézni.
De cayman islands shell company-t kagylófarmnak (!) fordítani, azért ez külön szépségdíjas, de tényleg
És nem egyszer ám, hanem visszatérően.
Azért ehhez kellett egyéni kreativitás is, mert még a google translate is maximum olyat dob, hogy héjas társaság
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Amúgy egyik nap volt egy olyan tünetem, hogy nem hittem el. Éjjel egyszerre fájt a torkom, voltam taknyos és köhögtem.
Folyamatosan fújtam az orrom, és annyit, hogy bedugult a fülem. Egész nap be volt dugulva a fülem, délután kezdett el kitisztulni, de arra lettem figyelmes, visszhangzik a jobb fülem, és mintha torzítana... Ha megszólalt egy hang, mondjuk C, akkor a jobb fülemben picit magasabbat ( ciszt) hallottam, és fáziskéséssel.. Minden disszonáns volt, pláne a magas hangok... A zene, a női beszéd, minden. Megpengettem a gitáron egy húrt, és disszonáns volt az is, mert kettőt hallottam, a másikat picit feljebb...
Úgy kezdődött, hogy beraktam egy CD-t, és szar volt. Gondoltam, hogy á, 25 éves CD, lehet rossz már. Beraktam másikat, az is. jobbról ilyen hamis nyekergés jött. _Norah zongorája de hamis.... Elkezdtem szétszedni a kábeleket az erősítőn, ugyanolyan... meghallgattam a telefonomon, ugyanolya... 5 perc volt, mire rájöttem, hogy a fülemmel van a baj.Nagyon furcsa érzés volt, különösen, hogy kb. gyerekkorom óta a zene az egyik legfontosabb az életemben, erre minden zenét hamisnak hallottam....
Kicsit kétségbeestem, mi lesz, mert ez kb. egy rémálom volt.És ez egy létező tünetegyüttes, diplacusis binauralis, binauralis disharmonica, vannak emberek, akiknek így kell élniük, borzasztó lehet.
Kb. 6 óra hossza volt, mire elmúlt, aztán másnap is volt még egy picit, de nem ennyire...közben eltelt 4 nap, és még mindig picit úgy érzem, hogy a jobb fülem be van dugulva, zúg, stb. lehet, fülgyulladást is kaptam.... remélem, elmúlik...
Zenét hallgatni még most sem igazán élvezetes. -
válasz
bobsys
üzenetére
nem tudok róla.... és itt csak jómódúak laknak. ez egy társasház, a villanegyed közepén. a villák annyit érnek, mint nálunk 3-6 lakás a társasházban. Ezek egy része 120 éve épült, az akkori elitnek, Van hozzájuk angol kert, labirintussal, medence, teniszpálya, meg ilyenek. A villák népe egy másik kategóriát képvisel tehát.
A társasházban a lakók fele pedig ilyen nyugdíjjas.
ma is 6:30-tól 9:00-ig volt fontos takarítani meg kalapálni bazzeg, mit nekik szombat. Egészen elképesztő a bioritmusuk. -
válasz
Vérboci
üzenetére
"az ilyen semmitmondó ünnepnapok erre valók. tenni-venni."
ó, nálunk minden nap ez van. ezeknek semmi dolguk, ezért elfoglalják magukat. A vénasszonyék ma nem voltak itthon, olyan csend volt, meg is döbbentem. de egy órája hazaértek, azóta percenként tízszer megy a csapkodás, partfisnyél, korlát, ahogy kell.
-
hi. a 3. napon végeztem.
a doktor pedig az 5. napon.Már egész jó amúgy, de néha még mindig komolyan köhögök.
Nem tudom, ha ez az enyhe variáns, akkor milyen volt a durva?a gérvágók abszolút toppon vannak a környéken. A szomszéd villában pl. éppen szétvésték a teniszpálya alatti mélygarázst az elmúlt 2 hétben, mert állítólag beázik, és injektálni kell. reggel 7-től délután 3-ig ment midnen nap a légkalapács / vésőgép.
Aztán reggel 6-kor meg jött a sittes teherautó. Imádom
De a többi is kitesz magáért, váltják egymást, körben.
Amúgy ami igazán elképesztő, hogy ezek a villa-tulajdonosok olyanok, mint az arisztokraták: cselédeik vannak, akik dolgoznak nekik minden héten, jönnek, nyírják, tisztítják, csiszolják, díszítik, amit éppen kell.
Az uriasszony tegnap pl. leb*szta a tagot, hogy miért nem szedte még le a karácsonyi világítást, amikor húsvét van.
Mondjuk tavaly egész évben nem szedték le, szóval nem is értem, augusztusban is égett... Komoly dolgok ezek...És persze a házon belüli szomszédokat sem kell félteni, bútortologatás, húsklopfolás, partfisnyéllel az erkélykorlát ütögetése, ami kell.
-
Na hát én meg így a végére lettem kovidos.
Bár elsőre azt hittem, egy ütős influenza (4 napig folyamatosan lázas voltam, de ilyen 38,7, ami nálam 30+ éves rekord, nálam már az is nagy szám, ha 37 fölött vagyok), az otthoni gyorsteszt pedig negatív lett.De aztán eljutottam a háziorvosomhoz, aki szintén csinált egy tesztet, és úgy, hogy rendes mintát vett (feldugta az agyamig a pálcikát), egyből elszíneződött még a gyorsteszt is.
Már jól vagyok amúgy, csak időnként eléggé rámjön a köhögés, és akkor a tüdőm kiköpöm, úgy érzem.
(Nem tudom, mit érezhettek azok, akik tényleg a még durva béta, delta variánstól fuldokoltak és kerültek gépre...)Szóval itthon vagyok 6 napja, és a szomszédaimat hallgatom, ahogy légkalapálna, vésőgépeznek, füvet nyírnak, unokáznak, vagy csak úgy élnek.
de már lassan remélem, vége. -
válasz
parandroid
üzenetére
van még ilyen?
amúgy a kamatban ne legyél olyan biztos.
Az OTP már a 2000-es évek elején is csinált olyat, hogy akciós lekötés 6,5%, aztán amikor lejárt, akkor 3%-on ment tovább. Később ez a 3% ilyen 0,5% is volt... -
olyan first world problem-jeitek vannak.
Vegyetek régi hondát, azzal nincs ilyen baj. 8 éves korában cseréltem először.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
micsoda? nem csinálhatnak olyat szerintem.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
-
én ma ezt kaptam:
"A Susanne Hanna Ursula Klatten Alapítvány 1 000 000,00 eurós adományt adományozott Önnek. További információért és igénylésért írjon nekem a következo címre: susannehanna@zohomail.com
Nagyon köszönöm
Susanne Hanna Ursula Klatten"ha valaki elintézi nekem, felajánlom a felét

-
micsoda szakértelem.... Te mondd, hogy trainspotting, a te vénád mélyebb...

-
válasz
venember83
üzenetére
Jó, hát szedett depresszióra, meg szorongásra, eltolt egy jointot és szívott egy kis herkót... De ha ésszel csinálta volna, nem kellett volna azért belehalni...
-
a csávónak volt 20 éve néhány túladagolása, amiről elég nyíltan beszélt elég sokszor, és úgy tűnt, hogy feldolgozta, és teljesen lejött róla.
Gondolod, visszaesett?
Vagy kolumbiában tegyél úgy, mint a kolumbiaiak? Esetleg az igazi kolumbiai cucc nincs úgy felhigítva, mint ami már eljut a felvevő-piacokra? -
válasz
parandroid
üzenetére
Végre...! Hiánypótló...

@Vénember: néha a Jazz is jár oda, igen.
@Nolf : Azért volt necces, mert 5 centire volt a fal. Amúgy nyilván feledékeny vagyok, hiszen nem én használom...________
De más. Ma a Taylor Hawkins halálhírével ébredtem, és elég szomorú vagyok. Az a csávó maga volt az élet... -
válasz
bobsys
üzenetére
Azért óvatosan. Most az én céges kocsim is automata.
A múltkor beültem a Jazz-be, hogy elvigyem a szervízbe, és már a garázsban majdnem nekiugrasztottam a falnak, mert eszembe nem jutott, hogy nyomjam a kuplungot, miközben indítottam
vezethettél akármilyen jól, az ember mindent elfelejt/megszokik
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Sajnos, az nem olcsó..!

De hát Szilárdot csak a rezsi erdekli...
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
" Kedden a napi abszolút hőingadozás többfelé meghaladta a 20 fokot, a legnagyobb különbségek azonban az északi tájakon alakultak ki. A Magyarország leghidegebb településeként emlegetett Zabarban hajnalban még -9,7 fok volt, délután viszont 19,8 fokig melegedett a levegő.
A napi abszolút hőingás tehát 29,5 fok volt – ezzel viszont még nem sikerült megdönteni a rekordot, ugyanis 1956. február 18-án 30,7 fokos volt a legnagyobb magyarországi hőingadozás, melyet Szamosangyaloson regisztráltak."
azért ez elég durva.
Mármint, hogy már Mordorban is megy a globális felmelegedés
-
válasz
parandroid
üzenetére
Rád férne már egy kis pihenés, úgy érzem

Sabbatical. (esetleg Black Sabbathical.
)@Emvy: néha..?

@Tildy: ki beszélt itt a magyar nyárról? Én az ír atlanti márciusról beszéltem. Oké, hogy nem mindig esik az eső, de hogy komplett napokon át olyanok a fényviszonyok nappal, hogy lámpát kell gyújtani, mert nem jut át a fény a sötét felhőkön, az nem normális, én olyan depressziós lennék ott, hogy csak na.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Te mikor lettél ilyen kommunista..? de tényleg.
A munkaszerződés az a két fél közti megállapodás. Ez egy alku a két fél között, senki másnak semmi köze hozzá...
Bizonyos szenioritási szint felett pedig nem csak jó fizetést adnak, hanem autót, sőt, egyéb eszközt, sőt lakhatást is.Egyszerűen azért, mert így versenyképesek a konkurensekkel, ez terjedt el, ez a piaci sztenderd.
Nyilván nem lehet mindenkinek autót adni. Nem is értem a felvetést.Nem fair?
Ez pont olyan bullshit, mint az egyenlő munkáért egyenlő bért. Nincs olyan, hogy egyenlő munka. Felelősség van, tapasztalat van, ami mindenkinél más. Plusz van terhelhetőség / problémamegoldási képesség / -hajlandóság / biznisz-generálási képesség, ami szintén mindenkinél más, és elég látványosan látszik. Ezt árazzák a normális munkahelyeken.Kár idekeverni az eu-s szabályozást, meg azt, hogy tiltsák be..!
Ui. ja, és nekem is van céges autóm vagy 6 éve. Mondjuk míg nem volt kovid, metróztam. De mióta volt a kovid, használom, mert azért van. Így is kb. havonta egyszer tankolok....
Uui. ja, és amúgy az ilyen jutattásokat elég kemény adókkal sújtják ám. (vö. cégautó-adó). És pont ezért sok helyen lehet kérni pénzt helyette. És ez így van jól.
-
hi. én most jöttem haza írországból. Nagyon szép hely, meg minden, de attól az időjárástól azért megőrülnék. Nem is csak attól, hogy esik az eső és fúj a szél, de amikor jönnek azok a nagy óceáni felhők, olyan, mintha sötét lenne fényes nappal, mint nálunk novemberben...
-
válasz
parandroid
üzenetére
számomra az a furcsa, hogy ezt a komcsi dolgot írtad.
Az, hogy a szupergazdagok elképesztő és már-már értelmetlen mértékű vagyont halmoznak fel, az valóban egy probléma. De ez szerintem nagyon távol áll attól, hogy egy középosztálybeli ember hagy valamit a gyerekeire...
Nem vagy Te billgéc, ébresztő...!Persze, az jó dolog, hogy a gyerek hamar önállósodik, igen, de a mai világban azért minden segítség jól jön a fiataloknak, mert különben kevés esélyük van.
Elhiszem, hogy nyugaton kevésbé probléma, ha nincs lakása valakinek, mert telik a bérből, de ha kiszámolod, hogy mondjuk 10 év alatt mennyi pénzt fizettél bérleti díjra, az valószínűleg sokkoló lehet... (nem is beszélve olyan dolgokról, hogy keresőképtelenség esetén miből tudja az ember fizetni a lakhatást)Szóval csak annyit szerettem volna ismét jelezni, hogy ez is pont olyan, mint bármi más a világon, sokkal bonyolultabb annál, mint ami elhangzott.
És, még egyszer mondom, szerintem ingatlant tulajdonolni hosszú távon nem rossz dolog. És vagyont / értéket hagyni a gyerekeinkre sem az. -
válasz
parandroid
üzenetére
Jó hát egy fehérgalléros értelmiségi nem feltétlenül akar vendéglátós lenni egy másik országban, na....
-
Ikeás / macskás perceinket hallották.

és most sport..!
Hazajöttünk Írországból, így már csak 374 az euró.
Ott az első napokban 2 euró volt a benzin, de mikor jöttünk el, már csak 1,75.Eközben kis hazánkban egy csomó helyen nem is lehet tankolni....
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Írország az, igen

Itt lakunk a Google HQ mellett, és ez az egy kocsma volt nyitva este 9-kor.
Én is meglepődtem, hogy milyen olcsó :)Persze azóta voltunk már jóval drágább helyeken is...

@Nolf: tegnap voltunk a Guinness gyárban, de sajnos azt a barna trutyit én még mindig nem szeretem. Persze ettől még az egész egy jó látványosság :)
-
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
szerintem túltolod.
Az, hogy vannak várakozásaid, az nem tesz téged spekulánssá, nem azt jelenti, hogy aktívan hozzájárulsz a romláshoz. Ha pl. aktívan shortolnád a forintot, az egy aktív dolog.
De az, hogy devizabelföldiként itt élsz, van hazai devizában jegyzett hiteled, de még nem törlesztetted a dollárbevételedből, ez még nem tesz téged gonosz spekulánssá...Az a pár milliárd euró, amit nem kapunk meg brüsszelből a szeretett vezetőnk khm, tahósága miatt, az sokkal inkább hiányzik most a forintpiacról.
Egyébként a shortolás sem gonosz dolog ám. A shortolás csak egy lehetőség, egy sebezhetőség kihasználása. A felelősség nem a shortosé, hanem azé, aki sebezhetővé teszi a devizát (rekord deficittel, tartósan mínusz 3-5% negatív reálkamattal, euró-bevételekről való önkéntes hisztis lemondással)
Ui. amúgy most valszeg rohadt nagy tőkék mentek ki a globális alapkezelők az egész régióból kivonták a lovettát / csökkentették a kitettséget... Azzal meg nincs igazán mit kezdeni.
-
válasz
parandroid
üzenetére

nézd ezt a megközelítést:
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
"Vagy ha már ennyire komoly az igény, akkor üljön tömegközlekedésre, aztán ott lehet üvöltetni a zajszűrős fejest."
A tömegközlekedők nevében kérem, ne adjál már ötleteket nekik!

senki ne üvöltessen semmit, fogják fel az emberek, hogy nem egyedül vannak, hanem vannak körülöttük mások is, és akkor jobb lesz ez a világ... -
válasz
parandroid
üzenetére
nekem a kedvencem a biciklis az autók között. selát-sehall dömötör. majd átmey a piroson melletted. majd kerülheted újra.
a kedvencem a fülhallgatós-kapicnis biciklis.
és nem érzi, hogy az életével játszik... -
Hogy Bödőcsöt idézzem: "Lesz eurótok. Az lesz ráírva: rubel"

mindeközben a hrivnyához képest is gyengül a forint

-
-
válasz
concret_hp
üzenetére
amúgy igen, ami még komolyabb, hogy a dollár is 354. Nem az euró, hanem a dollár....
-
Vaze, 384 az euro.
Kedden megyek írországba, és nem vettem múlt héten, mikor 355 volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(és a téli mínusz 10 fokhoz.)