Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
hádde aztnemondmár, hogy egy magadfajta utazónak nincs revolut szlája rajta párszáz euróval mindenkor, hogy az ilyen jellegű flincflancokat veszteség nélkül ki tudja heverni...
mert ha nincs, se eur szlád rajta devizával, se otthon párszáz eur valuta, akkor nem ismerlek többé.
a pénzügyi dolgokat meg hiába firtatod, azok szépen mennek a maguk útján, ahogy kell/lehet/szabad/akarják
nyilván nem szólok bele abba amihez nem értek, de szerintem az elmúlt évek alapján pont erre lehetett számítani legalábbis a pénzpiacon. nem hiába nincs nekem semmilyen megtakarításom az égvilágon, élünk aztán majd megdöglünk a getszibe, evvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux Mint
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LG LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nyilván nem szólok bele abba amihez nem értek, de szerintem az elmúlt évek alapján pont erre lehetett számítani legalábbis a pénzpiacon. nem hiába nincs nekem semmilyen megtakarításom az égvilágon, élünk aztán majd megdöglünk a getszibe, evvan.