Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Persze, ez igy van. Meggyoztelek, de pl Te sem tudtal hozzakonyitani a Mac-emhez.
Es erre ne lenne leg 5 perc 19 masodperc, hogy megvaltoztass egy hatterkepet, hidd el. Ez duma. Szkeptikus vagyok. Belejonnel ket-harom nap alatt, de ez nem igy megy, hogy "ulj le es csinald, mig meg stopperrel merjuk".
Ha egy ember gepet. oprendszert valt, annak ido kell meg atalal. Mikor en 3 eve Mac-re valtottam, nekem is kellett 2 honap mire nagyjabol kiismertem minden csinyjat-binjat. Mert PC-s voltam, mint a cikkben emlitett uriember is.Jo csinaljanak fuggetlen tesztet. Ultessemek le egy 55 eves holgyet, aki vilag eleteben irogeppel dolgozott es sosem latott computert. Akkor aztmondom oke. De akkor se stopperrel merjek. Kerdezzek meg, melyik volt a legkenyelmesenn, leghasznalhatobb, melyiket valasztama...stb. Na mindegy ennyi.
Aktív témák
- BestBuy topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest