Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hmm, értem namost én ennél bizakodóbb vok, mm tele reménnyel. Úgy gondolom, hogy ismerem a csajt, és hogy még mindezek után, ami eddig történt, is működhet. Mostmár saját bevallása szerint sokszor gondol rám, hiányzok Neki, és lelkes ha arról van szó, hogy találkozunk, úgyhogy lehet, hogy kezd megváltozni Nála vmi. Egyébként ez (mm hogy próbálkozok) mondjuk 2,5 éve, körülbelül évenként történik, mert az uccsó két kapcsolata kb egy-egy évig tartott. Nah én meg az eddigi 3x2hetemmel nem szólhatok...(egyik se volt az igazi
)
alitak: Mi nem vagyunk nagy rokonjárók, szóval semmi rokonozás nem lesz, csupán apróságokkal ajándékozás így családon belül...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- BIOS topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)