Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
ű azanny a köcsögit. Kissé odavertem ma énis. Mármint a 4 Hubi 5 Gösserr kombóval. Most kezd beérni. Régen jártam néptáncoltam, kb 9 évig. Most have3rral felnéztünk, itt van utcánkban a ház ahol vagy ahova jártunk. Most jöttek meg a a mostaniak fellépésről. Asszem ismét el kell járnom. A megfiatalodott együttes tartogat még csemegéke3t. ÉS! Lift is van. Igaz csk ruháknak a padlásról, de akkoris. És különbenis. Szóval le kell csekkolnia fiatal leányzókat.
Húde nem látok gépelni. A monitro nem valami nagyon világítja emeg a klavoiatőú.... faz a z ilyen hosszú szavakba. Billeyntyúzetet na. Bazzeg, ez is szar.ű
Már látom előre mit össze fogok röhögni holnap este ha visszaolvasm amit
Hát kellemes estét a díyszes társaságnak.
Mingyá ötezer lesz, váltás. Sajnos pont ne leszek ittt. Ez ne zavarjon senkit, hogy belebeszéljen .
[Szerkesztve]
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest