Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
Mondjuk a fejfájásra azt tudnám mondani csak, hogy nekem is fáj a gyomrom ha üres
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
troland26: Úgy látom te is abba a hibába estél amibe én, ebben a hónapban nekem is változna a nevem ha lenne egy olyan nagyszerű moderátor, esetleg netalántán házigazda, aki elintézné nekem a nevem módosítását úgy, hogy ne veszítsem el vele a napjaimat és a hsz-ek számát, sosem lehet tudni
.Annyira kedvesek, okosak, és rendesek ezek a modok és házigazdák, szerintem....

ladybug: most miért modnod, hogy szemtelenül elbizakodott vagyok, melyik mondatomból vettél ki ilyet?

BlacKSouL : Azt nem írták, hogy hová tették a láncot, remélem az egyik végét a nyakukba, a másikat meg valamelyik felső vezetékre, esetleg korlátra, lényeg, hogy ne érje a lábuk a földet, nehogy felfázzon a veséjük azon a hideg kövön![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Napelem
- Gyúrósok ide!
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.Annyira kedvesek, okosak, és rendesek ezek a modok és házigazdák, szerintem....