Hirdetés
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Toma
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nekem sem Atari néven futott, hanem TV Games volt a neve, de gondolom az elv, meg a tartalom nagyjából hasonló. Elvileg ilyen játék-kazettákat vagy miket is lehetett volna hozzá venni, de minek, mikor volt benne egy halom, amiken soha nem értem végig, mikor elkezdtem körbelapozni. A hozzávaló joyt meg ripszropsz el sikerült törni, aztán meghekkeltük egy alulappal, de nem volt az igazi, úgyhogy vettünk hozzá egy párt külön, az már elég okés volt. Jut eszembe, lehet hogy azt a pc-hez is hozzá tudnám valahogy applikálni?

De némelyik játéknak rosszabb volt a grafikája, mint a Spectrum egyes gémjeinek. A Jet Pac az szerintem nagyon el volt találva, ráadásul a cég saját játéka volt, órákig el lehetett lődözni az űrhajóssal, miközben az egyre futurisztikusabb űrhajót építette az ember. Néha apámmal négykezest játszottunk, ő tartotta a levegőben(izé, űrben, és irányította a rakéta darabokhoz, én meg lődöztem a meteorokat.
Jajj, de nem volt még akkor ennyi bajom.. 
Aktív témák
- Autós kamerák
- Tudományos Pandémia Klub
- Parkside szerszám kibeszélő
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Arc Raiders
- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell Precision 5550,15.6",FHD+,i9-10885H,32GB DDR4,512 GB SSD,T2000 4GB,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jajj, de nem volt még akkor ennyi bajom..