Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
azt, hogy mar megint rola szol a topic
no meg persze azt, hogy ha kivagjak, akkor holnap is rola fog szolni, sajnaljak majd paran, hogy igy elnyomjak szegenyt, masok nem ertik, hogy mi ez az egesz, megint masok csak akkor veszik eszre, hogy egyaltalan visszajott, s mindemellett elmondhatja, hogy ezek a uj moderatorok (o mar nagyur volt, mikor ezek meg csak sotet ujjoncok) milyen gyokerek, hogy el vannak szallva, hogy kitiltjak, hisz o egy felisten* itt a ph-n
hiaba no, nem lehet mindenkinek teljes a napja, de mind szeretnenk valami kis eredmenyt felmutatni a vegen - ki igy, ki ugy
*: helyesbitek, csak nagyur, mert lefokoztak
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Nekem ez igazmondó szérum nélkül is sikerült.
Csak nézem a csillagokat, egyedül vagyok.
Távolról egy részeg kiabálása és az utolsó villamos csikorgása hallatszik. Fázom.
A bodéba bemenni meg nincs kedvem, minek. A leváltott kollégám testi kipárolgása érezhető még mindig, pedig már többször kiszellőztettem. A fűtés is rossz két hete.
A testem itt kell maradjon a nyomorban, de a lelkem, a gondolataim messzire szállnak.
Végigszáguldanak a fekete űrön keresztül a világmindenség boltíves csarnokán, megkerülve az termtés első pillérét, elérve a végső igazság csillogó kristálypoharát.
A furcsán kavargó kék és piros folyadék összekeveredik és egyetlen hosszú pillanatra, megpillanthattam minden oknak okozóját, a kezdetet és a véget.
Felkiáltotttam a felismerés fájdalmában, hiszen egyszerű a válasz, talán túlságosan is egyszerű, annyira hogy senki nem gondol rá......
Mindegy, úgysem érti senki sem...
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest