Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Ha akcióképes hím nemiszerveket nem feltétlen egészséges a hozzád hasonló korúaknak bámulni, (egyelőre)
, akkor hidd el, hogy ezt meg aztán pláne. Persze ilyenkor jönnek a fiatalok az ugyanmár, mit nekem egy kis vér...hát..sajna én is megnéztem, de semmi olyan nincs benne ami akár a személyiséged, vagy bármid fejlődését előmozdítaná, és minthogy semmi ilyen nincs, ezért hívják a tartalom-védelmi rendszerek az ilyet 5.szintű, azaz öncélú erőszak ábrázolásnak.
De én nem beleszólni akarok, csak javaslat. Nem a felnőtt-duma, hanem...na mindegy.
mod: na mit mondtam...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eger és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Witcher topik
- Projektor topic
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, akkor hidd el, hogy ezt meg aztán pláne. Persze ilyenkor jönnek a fiatalok az ugyanmár, mit nekem egy kis vér...hát..sajna én is megnéztem, de semmi olyan nincs benne ami akár a személyiséged, vagy bármid fejlődését előmozdítaná, és minthogy semmi ilyen nincs, ezért hívják a tartalom-védelmi rendszerek az ilyet 5.szintű, azaz öncélú erőszak ábrázolásnak.