- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Nekem ez igazmondó szérum nélkül is sikerült.
Csak nézem a csillagokat, egyedül vagyok.
Távolról egy részeg kiabálása és az utolsó villamos csikorgása hallatszik. Fázom.
A bodéba bemenni meg nincs kedvem, minek. A leváltott kollégám testi kipárolgása érezhető még mindig, pedig már többször kiszellőztettem. A fűtés is rossz két hete.
A testem itt kell maradjon a nyomorban, de a lelkem, a gondolataim messzire szállnak.
Végigszáguldanak a fekete űrön keresztül a világmindenség boltíves csarnokán, megkerülve az termtés első pillérét, elérve a végső igazság csillogó kristálypoharát.
A furcsán kavargó kék és piros folyadék összekeveredik és egyetlen hosszú pillanatra, megpillanthattam minden oknak okozóját, a kezdetet és a véget.
Felkiáltotttam a felismerés fájdalmában, hiszen egyszerű a válasz, talán túlságosan is egyszerű, annyira hogy senki nem gondol rá......
Mindegy, úgysem érti senki sem...
Aktív témák
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest