Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- total90: Mennyi pénzből lehet megélni Münchenben?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
És úgy szoktál hívogatni számokat, hogy nem tudod kit hívsz? Jó, előfordul, de kb 5 másodperc hogy elmondd milyen ügyben keresel valakit. Ha meg ismerőst hívsz, akkor tudod hogy őt hívod nem?
- Halló, tessék.
- Jónapot kívánok, X.Géza vagyok, Kovács Istvánt keresem.///Helló Pisti, Géza vagyok.///Csá tesa, Csoffadt vagyok.
- Jónapot kívánok, tessék, én vagyok/Jó napot kívánok, én nem K.István vagyok, és sajnos nem is ismerek ilyent, alighanem téves///Helló Géza, mi újság?/Helló, én nem Pisti vagyok, szerintem téves számot hívtál.///Csá Csoffadt, mizu?/Csá, sajnos nem ismerek Csoffadtat, szerintem mást akartál hívni.
- Elnézést, ... valóban téves.Viszonthallásra./// Akkor bocsi, helló. /// Bocsesz, csá.
Szerintem a téves esetekben semmi szüksége az én nevemre a hívó félnek. Ő megmondta kit keres, nem én vagyok, ennyi.
Nem azt mondom, hogy nem kéne udvariasnak lenni, de ha nem akarom megmondani a nevem egy ismeretlennek, akkor hagy ne mondjam már meg.
De nem vitázni akarok, csak én így szoktam. Udvariasan, de a fölösleges adataimat nem adom ki olyan szívesen ismeretlennek. Általában a hívó fél szokott infót adni először, hiszen ő az aktív, nem én hívtam őt, ő hívott engem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest