Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yodafon: :L
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Na jó akkor csak én utálom, ha nem mutatkoznak be, így aztán nem lehetek biztos abban sem, hogy ténylegesen jó számot hívtam
És még külön rá kell kérdezni.. Pfff.
Ez nekem annyira fura. Jó mondjuk ha olyan , hogy csak hallózik, akkor rákérdezek, hogy nem tudom jó számot hívtam-e, xy-t keresném, de akkro is egyszerűbb, ha alapból mindkét fél bemutatkozik. (Sokszor hívnak cégen belülről, és nicns mindenkinek eltárolva a neve... Egyik munkatársammal rendszeresen így járok... Ő sem mutatkozik pl. be a telefonba. Én emg találhatom ki, hogy ki keresett... )
Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Linux haladóknak
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Elektronikus zene topic
- Házimozi belépő szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Asus TUF FX506IU FHD IPS Ryzen 7 magyar bill 1 hét gar
- Vadiúj AMD konfig összeszerelésre vár .
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És még külön rá kell kérdezni.. Pfff.