Hirdetés

Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz divot #3854 üzenetére

otechnikussaga mar szinte kivetel nelkul csak az offtopicban van jelen, mert a szakmai temakbol relege lett a sok tizeneves hulyegyerek miatt, a faradtgozbol elege lett a szarabbnal szarabb, minden szinvonalat alulmulo topic-ok miatt, viszont a tarsasag meg itt tartja (os sem erti, hogy hogyan, s miert)
    nem azzal van bajom, hogy letezik farasdtgoz, hanem azzal, hogy nincs redesen karbantartva, mindne szarnak lehet tematnyitni, lehet anyazni, lehet fikazni
    a ''mostansag divatos lett....'' kezdetu celzasodat fel sem vettem, mar ugy 2 es fel eve is egyre rosszabbnak tartottam a szinvonalat, topic is van rola

teged az zavar, ha az offtopicban veletlenul etrtelmes beszelgetes alakul ki, mondjuk az adatbazisokrol (megsem szolt be senki, hogy ''ha nem tetszik ne olvasd, el lehet huzni, az index foruman, meg a csetpontthun biztos nem beszelnek ilyenrol''), engem meg ez a sok szar - ennyi

ildi: nem, nem fogok ring-be menni, nincs ertelme (mindig mindenki azzal jon, hogy ''en nem akarok balhezni, vitazni'', persze ettol meg a ringen kivul mondenhol lehord minden szarnak) - majd ha a vitapartnerem keri, akkor megyek, addig nem

Aktív témák