Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ezt vajh miért írtad?

Fel nem fogható volt az az érzés, hogy megéreztem , tényleg szeret és aggódik értem (Szó se róla volt is rá oka, hiszen eléggé belecsaptam a lecsóba, kijönni meg nagyon nehezen tudtam belőle.Még most is kattogok bizonyos mértékig...). Biztos érezted már, hogy van kihez hazamenned, várnak otthon. Szeretnek. Én attól féltem nem így van, attól féltem, csak eléldegélünk egymás mellett, mert mindkettőnknek ez a legjobb perpill. Azt egy nagy francot. Olyan erős vonzódás fog hozzá, hogy az hihetetlen .Többen kérdezték, miért vagyok még mindig vele, mikor volt rá példa , hogy megbántott szóval stb. Hát ezért. Ő nekem az otthon melege a bújás, akivel midnen gondom , bajom megoszthatom, és aki mellettem áll. Szinte mindig én navigálom mindenhol, képzelheted , hogy paráztam , hogy nem találunk egymásra, elkerüljük egymást. De hála égnek ne. Kijött értem, egész éjjel nem aludt, részben miattam sem, nem volt mérges rám, hogy kiráncigáltam, sőt amolyan odúként éreztem, mikor végre felvett a kocsijába, és átölelt .
Aktív témák
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert írtam hogy jó lenne hazajönni, mert nem annyira jó a buli. Nameg kicsit (nagyon?
) meg is voltam zuhanva.