Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Én is ezt gondoltam. Most, hogy saját gyerekem van, nem csak diplomám a dologról, látom, hogy tényleg szüksége van a kortársai társaságára. Maradhatna otthon, nem véletlenül vittük be mi is.
Az anyja meg óvó néni, szóval tudja, mit csinál, csak nehéz ilyenkor anyának lenni. Lehet, hogy tényleg nekem kellett volna oviba vinnem
p -
tildy
nagyúr
Hm, hm. Szerintem nem így van. Otthon ugyanis arra van rászokva általában, hogy ő a család szeme fénye, minden körülötte forog, akaratos stb, oviban ez azért változik

Lhet hogy a mai fiatalság sem járt oviba azért ilyenek?
------------------------------------------------------------------
Tiv: meg ne haragudj már rám .Amúgyis mit ezt már megbeszéltük msnen kidussal. Más hála égnek a véleménye neki.
Mutattam pár levelet a jelenlegi páromtól, amit 7 éve írt. Hát valami olyasmi volt, mitn ami itt látható köztetek. Ma kb szőkőévben hallom tőle a szeretlek szót, akkoriban egy levélben 10szer is benne volt. Én lennéka elgboldogabb, ha 7 év múlva is együtt látnálak titeket, de sajnos nem látoka jövőbe
Midnenesetre szurkolok
-------------------------------------------------------------------------
Loretto : igen az. Szar napjaim vannak mostanában. A tegnapi veszekedés este is folytatódott , oylan hülye aprósággal , hogy azt mertem mondani, hogy szvsz hülyeség , ha egy cég cafeteriában adja a kajajegyet, miközben az amúgyis elvileg járna (adómentesen adható vagy mi...) Na erre : ne beszéljek ilyn nekem van igazam stílusban , emg midnen... ÁÁÁÁÁÁÁÁ. Lehet el fogok költözni
Legszívesebben felkötném magam, eléggé nem érzem jól magam, nem tudom mit csináljak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Midnenesetre szurkolok