Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Én is ezt gondoltam. Most, hogy saját gyerekem van, nem csak diplomám a dologról, látom, hogy tényleg szüksége van a kortársai társaságára. Maradhatna otthon, nem véletlenül vittük be mi is.
Az anyja meg óvó néni, szóval tudja, mit csinál, csak nehéz ilyenkor anyának lenni. Lehet, hogy tényleg nekem kellett volna oviba vinnem
p -
tildy
nagyúr
Hm, hm. Szerintem nem így van. Otthon ugyanis arra van rászokva általában, hogy ő a család szeme fénye, minden körülötte forog, akaratos stb, oviban ez azért változik

Lhet hogy a mai fiatalság sem járt oviba azért ilyenek?
------------------------------------------------------------------
Tiv: meg ne haragudj már rám .Amúgyis mit ezt már megbeszéltük msnen kidussal. Más hála égnek a véleménye neki.
Mutattam pár levelet a jelenlegi páromtól, amit 7 éve írt. Hát valami olyasmi volt, mitn ami itt látható köztetek. Ma kb szőkőévben hallom tőle a szeretlek szót, akkoriban egy levélben 10szer is benne volt. Én lennéka elgboldogabb, ha 7 év múlva is együtt látnálak titeket, de sajnos nem látoka jövőbe
Midnenesetre szurkolok
-------------------------------------------------------------------------
Loretto : igen az. Szar napjaim vannak mostanában. A tegnapi veszekedés este is folytatódott , oylan hülye aprósággal , hogy azt mertem mondani, hogy szvsz hülyeség , ha egy cég cafeteriában adja a kajajegyet, miközben az amúgyis elvileg járna (adómentesen adható vagy mi...) Na erre : ne beszéljek ilyn nekem van igazam stílusban , emg midnen... ÁÁÁÁÁÁÁÁ. Lehet el fogok költözni
Legszívesebben felkötném magam, eléggé nem érzem jól magam, nem tudom mit csináljak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Midnenesetre szurkolok