Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
rii
nagyúr
Én is feltenném, sőt használnám is a Linux-ot, csak az az iagzság, hogy a motiváló ok az illegális programok leváltása, az pedig lehetetlen.
Nem hiszem, hogy lenne olyan HTML készítő, mint a DreamWeaver, olyan FLASH készítő, mint a FLASH MX, olyan vektoros program, mint az Illustrator (Talán az XFIG, vagy XPlot?), és oylan pixelgrafikus, mint a Photshop (bár a GIMP elég profi, ha jól tudom).
Szóval, ha legális gépet szeretnék, akkor inkább ezeket megveszem kindóze alá.
De az túú máccs...
Debian-ban szerintem az első -Welcome to real world- táblát a DSelect vágja az ember fejéhez. Eléggé kiábrándító több 1000 package-t átnázni, majd megüzdeni a csomagok közti függőségekkel, összeférhetetlenségekkel.
Tudom, van más Linux is. Pölö az UHU-t 45 perc alatt fel lehet tenni Internettel, hálózattal, hanggal, graf.felülettel .....
Remélem a Machintos meg tudja szorongatni a Microsoft-ot hogy Intel processzorokkal fognak kijönni a jövő MAC-jei. Vagy talán Tiger for PC.
Aktív témák
- Autós kamera eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Byintek Love U14 Projektor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest