- Graphics: Kingston A400 - SATAFIRM S11 probléma megoldása.
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Mekkora nőszemély vagy te?
A 175 centimmel és 80 kilómmal soha nem toltam még kopp közelébe se az ülést egyetlen autóban sem, pedig messzebbről vezetek, mint az ismerőseim nagy része (majdhogynem nyújtott karral)...
A jávorszarvas teszt egyébként skandináv ötlet, az úton hirtelen felbukkanó jávorszarvas kikerülése adta az alapot. Ha jól tudom, olyan 70kmph körül nézik és gyakorlatilag egy hirterlen kormányrántást tesztel. Valamelyik régi TC videóban teszteltek több autót is plüss-jávorszarvas kikerülésével, de sajna nem tudom melyikben. Utoljára nagyobb botrányt az A osztályos Mercedes borulása okozott, ott viszont utána át is építették a futóművet.
p
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- A Vatikánba költözik az AI
- Formula-1
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- Ray-Ban Meta Headliner (Gen 2) - 1 hónapos
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A 175 centimmel és 80 kilómmal soha nem toltam még kopp közelébe se az ülést egyetlen autóban sem, pedig messzebbről vezetek, mint az ismerőseim nagy része (majdhogynem nyújtott karral)...