- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Találok persze, de szerintem és talán nemcsak szerintem kétszer annyi ember utál, mint aki szeret. (ATyaég mi lenne ha még híres ember is lennék...)
Mellesleg nagyon nagyon jó barátokat leltem itt, és hálaégnek ők látják a másik arcom is ami nem ilyen nagydumás satöbbi, hanem inkább segítőkész..
Egyáltalán az sem értem miért viselünk mindannyian álarcot (be ne csapjátok magatokat , tényleg muszáj sokszor álarcot viselni.) Miért nem fogadjuk el a másikat olyannak amilyen...
:.Na befejezem , azt hiszem....
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nekem a haluk kb. 40-50 ébren töltött óra után kezdenek jönni.
Azért a netes barátok nem ugyanolyanok, mint az offline-ok. Illetve válhatnak olyanokká, ha személyesen is találkoztok, és IRL is összebarátkoztok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest