Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
HaroWerks
senior tag
Nem hiszem.
Az is furcsa, hogy valamikor teljesen rendben van a képcső és nem is látszik a folt, viszont egyik nap a dvd film alatt totál bezöldült.
Átkapcsoltam valamelyik csatornára akkor meg szép lassan eltűnt, majd vissza a dvd filmhez és szép lassan megint megjelent.Néztem egy darabig úgy aztán nagyjából eltűnt kb 10 perc után.
Frankón az egész Jean Reno feje zöld volt mint egy marslakónak
-
-
HaroWerks
senior tag
Azért vannak ott is jó áron cuccok, csak ki kell fogni valami pillanatnyi akciót.
Ma ezt láttam, érzésem szerint elég jó ára van:
Bővebben: link
82 cm-es, szélesvásznú, síkképernyős, 100Hz-es tv (+3 scart,s-video)
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
Ha már szóbakerült a tv, a 3 éve vásárolt Thomson (25DG25EG) tv-n a képcső bal oldalán lett egy szép nagy zöld folt.
Érdekes jelenség, csak bizonyos színeknél látszik (világos barna színeknél, mondjuk ha közelről mutatnak egy arcot, vagy ilyesmi).
Már kb fél éve tudom, hogy ott van de szinte nem is lehetett látni.
Viszont tegnap dvd nézés közben már teljesen tönkrevágta a filmet, totál zöld volt egy részen az egész kép ha valami világos szín volt a filmen
Úgy érzem Thomson-t se veszek az életben, a 20 éves ITT tévénknek meg semmi baja... -
HaroWerks
senior tag
Ez így van, egy jó erősítő egy vagyonba kerül (és akkor még venni kell hozzá hangfalakat is), drága buli az ilyesmi.
Én majd valamikor a tv+dvd lejátszóhóz akarok venni valami felszerelést, a tv-be épített 2x10W-os hangszórók (igaz Virtual Dolby) elég nevetségesek.
Ma voltunk MM-ban és bementünk egy kicsit nézelődni abba a lekerített részhez ahol az igazi komoly cuccok vannak.
Éppen X-men 2 ment, a repülős jelenet, valami 1 millás hatalmas Thomson tv-n és mellette 50 millió hangfallal, mekkora élmény volt és valaki azt is megteheti, hogy otthon élvezze ezt...
Jobb volt mint a mozi de komolyan.
Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Spórolós topik
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Filmvilág
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest