- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
Azért, hogy kicsit lelombozzalak, ez nem teljesen az amire mindenki gondol, ez ilyen plátói ragaszkodás, amolyan lelki társ, ezért is fontos, hogy ne verje át senki...
Ha mostanában jártál volna a Nők, nőügyek totyikba (#1483 és köv. tsai), tudnád, megvan a magam gondja... 
-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére

Egyik sem kell, semmi sem kell... Épp most hívott a lány, s áttereltem a beszélgetést, óvatosan puhatolóztam, de ő egyből rávezetett...
A lényeg: bizalmasabb levelezését más e-mail címen végzi kezdetektől fogva, a freemail-esre csak az ilyen körlevelek, barátnők csacsogásai, stb. megy. És ott a jelszava is egész más... És tudja nagyon jól, hogy a barátja nézi, már 1 hónapja lassan...
A többi már az ő dolguk, a turpisság kiderült...
De azért meg lett köszönve nekem, hogy figyelmes vagyok...
-
QuarK
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
:_________V
Ennyire láma én sem lehetek... Ez van ha az indulat beszél az emberből... Csak ezt meg valahova burkolni kéne, mert mindenhol ugyanaz a jelszava, és mi oka lenne megváltoztatni... Mindegy, ezt majd kifundálom, most már nyugodtabb vagyok, köszi minden hozzászólást
szerk: közben én is letöltöttem a progit, és van ott olyan, hogy automata letöltés és törlés... igaz vmiért a fejlesztő a registrybe rejtette, de rajtam nem tudott kifogni... most már felfegyverkeztem a probléma ellen, még 1x köszi.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Ezt tényleg elég OFF lesz de valamilyen szinten csak idevág, mert köze van a számítástechnikához...
Mi a véleményetek az ismerősömről: Fríméles fiókja van. Barátnőjének is. Van egy program: POP Peeper. Értesít, ha e-mail érkezett, letölti a számítógépre, satöbbi. Csak van egy érdekessége: bár letölti az üzenetet, a fiókkal nem kezd semmit. Tehát kapsz egy e-mailt, a gépeden megjelenik, elolvasod, tárolod. Felmész a frímélre, és ott mintha mi se történt volna, új üzenetként, olvasatlanként jelenik meg. A srác pedig mire használja? A barátnője fiókját is ellenőrzi, és a nő még csak meg se sejtheti, hogy minden levelét valaki hamarabb elolvassa a megkapás pillanatában!
Engem kissé felbosszantott, őszintén megmondva... Nem lehetne valamit a kis progiban megbütykölni, hogy mindenképp meglátszódjon tette?
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Robot fűnyírók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mini-ITX
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 4
- Witcher topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xbox Series X /// Számla + Garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha mostanában jártál volna a Nők, nőügyek totyikba (#1483 és köv. tsai), tudnád, megvan a magam gondja...