Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Integra
titán
nézem a fridi műsort, éppen jön az esterházy péterrel az interjú, erre csörög a kaputelefon.
rendőrség, menjek ki....
na mi a franc
kiderült hogy valami kórházból egy szúrt sebbel letartóztatott roma férfi (mittém hogy hívták) megszökött. vagyis a családja megszöktette a kórházból....
és valmailyen oknál fogva a rendőrök a mi ház címünket kapták meg hogy itt keressék, hogy miért fogalmam sincse, csak pislogtam...
aztán mondtam hogy azért nézzenek körül ha akarnak meg menjenek hátra a kertbe is, de megköszönték, felírták a nevem meg a szomszéd nevét és elmentek.
tök jó bazzzzzzz, hogy jutott a mi címünk hozzájuk ez ügyben?????
Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Yettel topik
- iPad topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen házat vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% 6Magos AMD Ryzen 5 PRO 5 16/256 FHD
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest