- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Trak
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Tény, hogy az első volt a legjobb... De szvsz. a köv. kettő is jó volt. Sok embernek nem tetszett, de szerintem csak annyi volt a titka, hogy nem akkora húdenagy, hihetetlen meglepetést kellett várni, mint az első résznél, hanem a sztori folytatását. Szerintem nem is tudtak volna olyan jót alkotni 2.-3. résznek, mert az első annyira meglepő, új, és jó volt, hogy bármi lett volna a folytatás, mindenre azt mondták volna, hogy: ''áhhh az első jobb volt, meglepőbb, izgalmasabb...''
Ha egymás után megnézi vlaki, akkor azárt látni, hogy van egy egységes sztori, persze, hogy az eleje a jobb, mert akkor fellebben a világról a fátyol, megtudjuk mi is ez az egész. Utána is vlami hasonló extázist várunk, de ezek után már nehezebb előrukkolni hasonló meglepetésekkel (bár szerintem volt még azért pár
).
Szerintem...
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Tőzsde és gazdaság
- Metal Gear Solid
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).