Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Trak
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Tény, hogy az első volt a legjobb... De szvsz. a köv. kettő is jó volt. Sok embernek nem tetszett, de szerintem csak annyi volt a titka, hogy nem akkora húdenagy, hihetetlen meglepetést kellett várni, mint az első résznél, hanem a sztori folytatását. Szerintem nem is tudtak volna olyan jót alkotni 2.-3. résznek, mert az első annyira meglepő, új, és jó volt, hogy bármi lett volna a folytatás, mindenre azt mondták volna, hogy: ''áhhh az első jobb volt, meglepőbb, izgalmasabb...''
Ha egymás után megnézi vlaki, akkor azárt látni, hogy van egy egységes sztori, persze, hogy az eleje a jobb, mert akkor fellebben a világról a fátyol, megtudjuk mi is ez az egész. Utána is vlami hasonló extázist várunk, de ezek után már nehezebb előrukkolni hasonló meglepetésekkel (bár szerintem volt még azért pár
).
Szerintem...
Aktív témák
Hirdetés
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).