Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
aesir
veterán
válasz
Qorthral
üzenetére
Mindenki másképp reagál arra, ha jogtalanság éri.
Ezt ebben a helyzetben én így reagáltam le, más helyzetben meg LEHET hogy máshogy reagáltam volna. LEHET.
Sok esetben én felkapom a vizet, kiadom magamból a dühömet, és amennyiben megoldják a problémámat lecsillapodom. Közben rengeteget káromkodom, mert NEKEM ez segít levezetni a feszültséget. Nyugodtan lehet ezért engem bunkónak, vagy akárminek nevezni. De nem fogom magamba zárni azért, hogy adott esetben emberi hangot üssek meg, mert ilyen módon direkt nem fogok magamnak kárt okozni.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Macska topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hardcore café
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest