Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
aesir
veterán
válasz
Qorthral
üzenetére
Mindenki másképp reagál arra, ha jogtalanság éri.
Ezt ebben a helyzetben én így reagáltam le, más helyzetben meg LEHET hogy máshogy reagáltam volna. LEHET.
Sok esetben én felkapom a vizet, kiadom magamból a dühömet, és amennyiben megoldják a problémámat lecsillapodom. Közben rengeteget káromkodom, mert NEKEM ez segít levezetni a feszültséget. Nyugodtan lehet ezért engem bunkónak, vagy akárminek nevezni. De nem fogom magamba zárni azért, hogy adott esetben emberi hangot üssek meg, mert ilyen módon direkt nem fogok magamnak kárt okozni.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest